Йована бори зависимост

Йована пуши по голо дупе край морето

Големи проблеми се струпаха на главата на Йована Джорджевич, считана за една от най-сексапилните футболни половинки в Европа. Палавата сръбкиня бори зависимост от тютюнопушенето. Тя пафка като комин, не пуска цигарата от ръката си, но е решила най-сетне да се опълчи на вредния си навик. Самата Йована признава, че постоянното пушене не й влияе добре и иска да живее по-здравословно.

Брюнетката често публикува снимки, на които пуши. Един от последните й кадри е особено предизвикателен. На него Йована пали цигарата си на брега на морето, а половината й дупе е на показ. По време на официални събития мацката също често припка навън, за да запали. Йована не разкрива дали ще потърси специализирана помощ, за да пребори порока си.

На всичкото отгоре нейният съпруг Филип Джорджевич остана без приходи. Нападателят, който след броени дни ще навърши 34 години, игра за последно в италианския "Киево". Тимът от Верона обаче фалира и прекрати съществуването си, а оттогава сръбският футболист не успява да си намери нов клуб. Съпругата му Йована обича луксозния начин на живот, но сама изкарва парите си като модел. Красавицата е известна със страстта си към горещите пози в социалните мрежи. Това й носи 354 хиляди последовател в инстаграм.

Не пуска цигарата и на официални събития
Не пуска цигарата и на официални събития
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене