Силвестър Сталоун си тръгва от “Непобедимите”, но пък идва рапърът 50 Cent

СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН
СНИМКИ: РОЙТЕРС

Музикантът и Меган Фокс вероятно ще пристигнат в България до края на месеца

За последен път наемникът Барни Рос ще се бие на малкия екран в “Непобедимите 4” и вероятно този път няма да надвие, а ще загине. Силвестър Сталоун, който влиза в ролята на популярния филмов персонаж, загатна това във видео в инстаграм. Той казва, че няма да продължи да се снима в продукцията.

“Време е да продължа напред”, обяви актьорът, след като участва в екшън сцена с много каскади. “Това ще е последният ми снимачен ден, така че... Наслаждавам му се, но е някак със сладко-солен привкус, защото съм много свързан с филма. Предполагам, че след 12 години съм готов да предам щафетата в способните ръце на Джейсън (холивудския актьор Джейсън Стейтъм - б. р.)”, казва Сталоун.

Той е сред сценаристите и режисьорите на поредицата, която излезе на екран през 2010 г. Според актьора е трудно да се създаде екшън филм, който да не е изпълнен само с бойни сцени, но и да носи послание, което да достигне до хората. За него е важно публиката да се припознае в героите на дадена лента.

Сталоун публикува видеото от Лондон, където в момента текат снимките на “Непобедимите 4”. Вероятно няма да е сред актьорите, които се очаква да пристигнат в България до края на месеца. Холивудски звезди обаче няма да липсват. Освен Джейсън Стейтъм в страната ще дойде рапърът 50 Cent, както и красивата Меган Фокс. Двамата са нови попълнения в поредицата. След България екипът ще пътува до Солун, за да продължи снимките. 

50 CENT
50 CENT

“Готов съм да приема следващото предизвикателство”, казва още Сталоун. А то отново ще бъде свързано с бойни сцени за 75-годишния актьор. Той ще бъде част от филма “Малка Америка”, където за пореден път ще влезе в ролята на наемник. Сега ще се пренесе в бъдеще, в което Китай притежава САЩ. Сталоун ще трябва да намери дъщерята на милиардер, изгубена в американско гето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?

Напишете дума/думи за търсене