Забежката на Икарди си лягала с женени

Мария Суарес

Мария Еужения Суарес, която вкара в голяма беля нападателя на ПСЖ Мауро Икарди, призна, че имала навика да си ляга с женени мъже. Но всъщност тя била жертва в тези случаи, тъй като те не си признавали, преди да я използват. Това тя разказа в изповед в профила си в социалните мрежи.

Съпругата на Икарди - Уанда Нара, която му е и мениджър, го хвана в изневяра с аржентинската певица, известна и с псевдонима си Чайна Суарес. Последва гръмък скандал, отекнал от Европа до Южна Америка. Уанда веднага напусна кръшкащия си мъж, изтри всичките им общи снимки в профилите и сама се появи без венчалната си халка. Самият Мауро горчиво се разкая и поиска публично прошка, като си призна за греха. Явно съпругата му е склонна да преглътне този тежък хап. "Благодаря ти, любов моя, че продължаваш да вярваш в това красиво семейство. Благодаря ти, че си двигателят на нашия живот. Обичам те. Колко боли да нараниш близките си. Единственият лек е прошка от този, когото си наранил", написа Икарди в социалните мрежи. 

Уанда Нара
Уанда Нара

Г-ца Суарес, която иначе се изявява като певица, се оправда, че мъжете я лъжели и не си признавали, че са семейни. И това явно става често. "Пиша това писмо, за да заглуша външния шум от лъжи, злоупотреби и предубедени гледни точки при изграждането на истории, манипулирани, за да станат отново изкупителна жертва за медийно насилие - написа Суарес, без да споменава Икарди. - Трябваше да се изправям пред мъже, на чиито думи винаги съм вярвала: че са разделени или в процес на разделяне и че няма конфликт. Чувствам се в тази ситуация като дежа вю, и в която отново плащам с репутацията си за неща, които са лична сфера на всяка жена." 

Мауро Икарди получи прошка от жена си
Мауро Икарди получи прошка от жена си

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене