Флориан Скала, бившият шеф на Би Ти Ви, става търговски директор в комуникационната компания Dentsu

Флориан Скала, бившият шеф на "Би Ти Ви Медия груп", става главен търговски директор за Румъния и Югоизточна Европа в глобалната комуникационна компания Dentsu. Компанията създава подобна позиция за първи път, като Скала е назначен на нея от 1 декември. Задачата на новия директор е да засили развитието и търговските практики на компанията в Румъния, както и на пазарите в Югоизточна Европа.

С новия си пост австриецът Флориан Скала се присъединява към мениджмънта на Dentsu в региона, чийто главен изпълнителен директор е Мария Грашнова, която от своя страна е шеф и на българския клон. Скала е избран заради експертизата и опита си в медиите, както и заради отличните си връзки с медийните партньори, съобщават от Dentsu.

Той познава много добре и българския пазар, след като 4 години - от 13 декември 2016 до 14 декември 2020 г., беше главен изпълнителен директор на "Би Ти Ви Медия груп". Преди това е бил директор по продажбите в "Маркиза груп" в Словакия. Има и над 10 години опит в RTL Group в Австрия. Преди да се присъедини към Dentsu, работи като консултант по продажбите на гръцкия медиен пазар.

Dentsu е глобална медийна и комуникационна компания, специализирана и в дигиталния маркетинг. В Югоизточна Европа работи на 10 пазара - Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Северна Македония, Черна гора, Сърбия, Словения и Румъния.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене