Истина или лъжа: Марта Вачкова ще става баба

Снимката, от която започна слухът.

СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА МАРТА ВАЧКОВА

От снимка в инстаграм тръгва слухът, че дъщеря ѝ очаква първото си дете

Дъщерята на актрисата Мартина Вачкова - Рада Миладинова, очаква първото си дете. Това пишат жълти медии. Допълват, че звездата сама е съобщила, че ще става баба със снимка в инстаграм.

Лъжа е, че дъщерята на актрисата чака дете. Мартина Вачкова отрече това да е истина пред “24 часа”. “Много хора са се заблудили, че дъщеря ми е родила бебе, но това не е така”, каза Вачкова.

Някои от феновете ѝ в социалната мрежа побързаха да ѝ честитят новия член на семейството и му пожелаха да е много здраво в коментарите си.

“Наистина е смешно. Бяхме на гости на наша приятелка и тя снима майка ми, дъщеря ми и мен с екранчето на бебето, което спи”, обяснява актрисата.

Този кадър тя публикува преди около седмица. На него е застанала зад майка си и дъщеря си, а на преден план, на масата пред тях, се вижда мониторът с малчугана, който спокойно спи,

“Запознахме се с бебе Никола”, написа Вачкова под фотото.

“На снимката е и дъщеря ми. Как така тя се е запознала с детето си? Толкова е глупаво, че нямам думи”, казва тя, гледайки на ситуацията с чувство за хумор.

А дъщеря ѝ Рада е наследила артистичните заложби на рода Вачкови. Тя е талантлива художничка, която от две години рисува плакатите на Театъра на Българската армия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене