Деян Донков взима трудното решение за живота на Койна Русева в "Пътят на честта"

Койна Русева в кадър от сериала "Пътят на честта"
Снимка: Инстаграм

Вече мога да споделя тази снимка - написа в инстаграм голямата актриса Койна Русева.

Тя публикува кадър от финала на "Пътят на честта", в който тя играе зашеметяващата роля на бизнесдамата Красимира Зарева. Днес е последният епизод на сезона.

Натискът на генералите върху Владимир Ленков, игран от Деян Донков, е огромен. Те искат смъртта на Красимира, а Владимир се колебае как да постъпи в сложната ситуация. Той не може да позволи позицията му да бъде уязвена, същевременно новината, че има дъщеря, пробужда дълбоко скрити емоции у него.

Изправен пред тежка морална дилема, Ленков взима трудно решение за живота на Красимира и бъдещето на Мия.

Зрителите предполагат, че не е останала капка човечност у коварния Владимир и той може би ще изпълни заповедта на генералите, няма да  се смили над жената, към която е изпитвал силни чувства в миналото.

Новината за постъпката на Екатерина не дава мира на семейството й. Марго, Филип и Константин не могат да повярват, че без угризения години наред тя е крила истината за Кера и ги е обрекла на нещастен живот, заради идеалистичните си убеждения. Поредно шокиращо разкритие от миналото ще провокира семейството да вземе крайно решение, за да покаже на Екатерина огромното огорчение, което е предизвикала с постъпката си. 

Напрежението в живота на Жаки също е на път да ескалира. Вдовицата ще бъде изправена пред съдбоносно и много опасно изпитание, което може да промени живота й изцяло. 

Холдингът се превърна в „ябълката на раздора“ между Калоян и Ленков в „Пътят на честта“, както се проследи вече в сериала до момента. 

Шокиран и дълбоко разочарован от съпругата си, Константин Даскалов решава да я накаже. 

Между Марго и Филип назрява конфликт, но този път тя е твърдо решена да не отстъпва. 

Люба е готова да научи кой е бащата на бебето ѝ? Възможно ли е ДНК тестът да промени решението ѝ да отглежда детето сама?

Завладяващи сюжетни линии, страстни любовни афери и нови герои със съдбовни роли пронизват в целия втори сезон на хитовия сериал "Пътят на честта".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене