Седмичен хороскоп: Овните да внимават с брачните си половинки

Седмичен хороскоп

ОВЕН: ПУБЛИЧНИ ИЗЯВИ

РАБОТА Първите дни на седмицата са изпълнени с признание, публични изяви и творчески постижения по пътя към поредния връх. Бъдете критични към недостатъците си, не отпускайте юздите на егото си. Проведете делова среща, от която зависят плановете ви до края на месеца. Подкрепата, която очаквате, може да получите, ако сте достатъчно ясни в исканията си. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени, ако ги поднесете спокойно и без опит да наложите мнението си. От понеделник имате сили да преодолеете и най-големите трудности по пътя си. Възползвайте се от тях на всяка цена, защото те ви гарантират бъдещи професионални успехи.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, добра физическа форма и добро настроение. Предразположени сте към алергични реакции. Предпазвайте се от инфекциозни заболявания и простуди.

ЛЮБОВ Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка, защото сте напрегнати и е възможен разрив в отношенията, който трудно ще избегнете.

ТЕЛЕЦ: ПРЕДЛОЖЕНИЯ

РАБОТА В началото на седмицата не сте в добра форма. Причината е във вашите необясними притеснения, въпреки че не само ще се изявите като професионалисти, а и ще получите нови делови предложения. Говорете с колегите си за проблемите на работното място, за да успокоите поне малко натрупалото се напрежение. При необходимост се заемете с рутинните си задължения и не споделяйте идеите и плановете си. Рискованите начинания ви обещават провал, а някои дори фалит. От понеделник не само начинанията ви носят успех, а и рискованите сделки, които допреди дни ви притесняваха. Преценете дали имате свободни средства за инвестиции.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Въпреки това се грижете добре за себе си. Преумората ви вреди. За да сте здрави, се разхождайте повече на чист въздух.

ЛЮБОВ Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Опитайте се да изясните недоразумението, ако не сте прегрешили.

БЛИЗНАЦИ: ЕМОЦИЯ

РАБОТА В дните от началото на седмицата семейните проблеми са причина да се чувствате като болни, но причината е в ненужната емоция, която влагате в роднинските интриги. Това чувство ще отмине, когато установите колко добре се справяте със служебните си задължения, приходите от които ще са впечатляващи. Очаквайте среща, за да се запознаете с човек, който ще ви помогне да развиете и задграничен бизнес и така да осъществите ваша дългогодишна мечта. Бъдете внимателни от понеделник, защото вашето безотговорно отношение към задълженията ви може да ви създаде неприятности, без значение дали работите в частния, или в държавния сектор.

ЗДРАВЕ Бъдете внимателни по отношение на здравето си. Възможно е да почувствате болки в областта на стомаха. Във ваша полза е да си почивате повече.

ЛЮБОВ Избягвайте новите запознанства, дори и да се надявате на романтична среща с подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори.

РАК: ДЕЛОВО ПЪТУВАНЕ

РАБОТА През първите дни на седмицата промените ще ви помогнат да се справите със задача, която има кратък срок на изпълнение. Не ви съветвам да предприемате делово пътуване, защото няма кой да ви замести. Срещнете се с делови партньори, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Обогатете се с нови знания и направете крачка напред в интелектуалното си израстване. От понеделник без колебание помогнете на ваш приятел, който има нужда от подкрепата ви. На работното място са доволни от вас и ще заслужите премия към заплатата. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си, вместо да отстъпите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради липсата на достатъчно почивка. Чувствате се отпаднали и уморени. Не бъдете безотговорни към себе си.

ЛЮБОВ Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуалните удоволствия. Те ще стабилизират отношенията ви. Създайте хармония в интимните си отношения.

ЛЪВ: НЕНУЖНА АГРЕСИЯ

РАБОТА В дните от четвъртък и през почивните дни се пазете да не се изявите като скандалджии, ако решите да проявите агресия към тези, които не са съгласни с вашето мнение. От вас зависи да избегнете конфликта. Бизнесмените да са внимателни, ако са взели решение да инвестират в нов проект. По-добре е да изчакат до средата на следващата седмица. Имате достатъчно служебни задължения, заради които дните ще ви се сторят непосилно тежки, а времето сякаш ще е спряло. Рутината ще ви помогне да се справите с трудностите. От понеделник се обогатете с нови знания и се възползвайте от възможностите за отлична изява и за вас, въпреки че не ви се работи. Длъжни сте да се заемете отговорно и без мърморене със задълженията си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми и преумора и не си внушавате драми. Проведете профилактика за предпазване от простудни заболявания.

ЛЮБОВ При запознанства и романтично увлечение не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори.

ДЕВА: НАЧИНАНИЯ

РАБОТА В началото на седмицата с лекота ще се справите с обичайните си служебни задължения. Въпреки че сте обладани от амбицията да сте водещи, да сте връх, вашата самоувереност е причина да си печелите врагове. Начинанията ще бъдат успешни, ако сте подкрепени от колеги и познати, подходящи за вашето обкръжение, в противен случай се откажете от тях. Не позволявайте да ви използват. От понеделник не спорете с вашите колеги. Не правете опити да осъществите плановете си без оглед на средствата. Бъдете търпеливи и ще се справите с трудностите. Разколебани сте дали да осъществите уговорено служебно пътуване, или да останете на работното си място и да приключите закъснелите задачи. По-добре не пътувайте.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, защото ви липсват положителни емоции, и определено изисква грижи. Не изпадайте в паника и пийте повече витамини.

ЛЮБОВ Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, забравете за желанието да имате до себе си хора, които ви обичат.

ВЕЗНИ: ПРОМЕНИ

РАБОТА От първия ден на седмицата имате възможност да предприемете промени, които ще дадат тласък на вашето личностно и интелектуално развитие. Не изпадайте в колебание. Направете крачката към новото. Реалната оценка на всичко, което става около вас, ви гарантира успех. Обмисляйте думите си. Ако се изпокарате с колегите си, трудно ще възстановите спокойствието си. Чувствате се неразбрани, но причината е у вас самите и в начина, по който се мъчите да ги убедите в правотата си. В дните от понеделник вашите професионални планове може да се променят, ако се доверите на късмета си или поверите работа си на вашите колеги. Вслушвайте се в интуицията си, за да избегнете проблемите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Постарайте се да спортувате поне половин час три път в седмицата. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния.

ЛЮБОВ Пазете се от запознанства, които ще ви разочароват. Личните ви отношения се нормализират. Вечер проведете разговор у дома, за да разтопите ледовете в отношенията си.

СКОРПИОН: ПРИЗНАНИЕ

РАБОТА През първите дни на седмицата получавате признание. Няма кой и как да ви навреди. Бъдете смели и борбени, но в същото време и умерени, за да избегнете грешките. Приемете предложения за допълнителна работа, която ще ви донесе добри приходи. Ако не сте внимателни и харчите с широки пръсти, ще допуснете сериозни загуби. От понеделник, въпреки че не ви се работи, бъдете сговорчиви с вашите колеги. В противен случай тяхното противопоставяне ще е причина вместо успех да изживеете провал заради интрига, който ще ви изнерви. Отложете планираното пътуване. Допълнителната работа не ви дава право да мислите, че се жертвате, защото е и във ваш интерес.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако внимавате и се храните здравословно, но и не се поддавате на песимизма си. Грижете се за кожата си.

ЛЮБОВ Вечер се приберете при любимите си хора и им предложете да излезете на вечеря или на гости. Не настоявайте за посещение на приятели, ако срещата не е приятна на близките ви.

СТРЕЛЕЦ: СПОРНА РАБОТА

РАБОТА През първите дни на седмицата се справяте с лекота със задачите си, но не се надявайте на лесни успехи, защото късметът не е на ваша страна. Гаранцията за отлична изява са вашите знания. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи, на които също не бива да разчитате, като се надявате, че плановете ви ще се осъществят с малко усилия от ваша страна. Странно защо от понеделник отношението на ваши по-възрастни роднини ви разочарова, въпреки че сте дали достатъчно от себе си, за да се чувствате добре. Преценете дали да помогнете на колегите си, или е по-добре да не им подавате ръка.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Предразположени сте към алергии заради чернодробни проблеми. Не прекалявайте с алкохола.

ЛЮБОВ Вечер останете сред семейството си. Не изливайте гнева си върху брачната си половинка и децата си заради вашите роднини. Рискувате отдалечаването им.

КОЗИРОГ: КОНФЛИКТИ

РАБОТА От първия ден на седмицата ви преследват буреносните облаци на конфликтите. Искате да смените част от хората от деловото си обкръжение, което по ваше мнение блокира пътя ви, но си помислете дали в началото на годината не допускате грешка. Напълно сте убедени в правотата и в знанията си. От понеделник планираните делови срещи са провал, ако критикувате и не изслушвате. Във ваша полза е да не сте разсеяни и безотговорни към деловите си задължения, което ви е трудно. С каквито и трудности да се сблъскате, ги приемете като поредната възможност да блеснете пред колегите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. В отлична форма сте, ако не си навредите сами заради ината си и нежеланието да се грижите за себе си. Времето е променливо и поднася изненади и простуди.

ЛЮБОВ Не се впечатлявайте от семейните проблеми, които ви създават ваши роднини. Несемейните да не очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка.

ВОДОЛЕЙ: УМЕРЕНОСТ

РАБОТА От четвъртък и през почивните дни се постарайте да не противоречите на никого, за да си спестите проявите на неприязън от знайни и незнайни ваши неприятели, с които съдбата може да ви срещне неочаквано. Бъдете умерени в думите и действията си. Пристъпете към планираните задачи и начинания. Проведете откровен разговор с вашите колеги и изяснете защо упорито отказват да ви подкрепят. От понеделник както винаги се справяте добре с текущите си задачи. Ще се наложи да се срещате с ваши колеги, които искат помощ от вас. Вие преценете дали да откажете, или да им помогнете.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, защото сте притеснени и изнервени. Бъдете внимателни. Не си създавайте напрежение. Колкото и да ви е трудно, не се ядосвайте без причина.

ЛЮБОВ Запознанство в романтична обстановка не е причина да градите веднага планове за съвместно бъдеще. При семейните представители изневярата е причина за проблеми в семейството.

РИБИ: НЕРВНОСТ

РАБОТА Във ваша полза е през първите дни на седмицата да отложите планираното пътуване дори и ако е важно за вас. Ако сте изнервени и избухливи, ще си попречите сами за осъществяването на плановете ви, ще съсипете отношенията и ще провалите подписването на договори. На работното място се справяте отлично с новите си задачи и впечатлявате с успехите си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път. От понеделник се предпазвайте от разговори за инвестиции. Успехът е за хората, заети в строителството и продажбата на недвижими имоти. Предпоставка за успех е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Емоцията заслепява трезвата ви мисъл.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква грижи заради липсата на душевна хармония. Избягвайте студените газирани напитки и ледените коктейли. Те не ви носят утеха.

ЛЮБОВ Вечер ще се чувствате добре сред семейството си. Не са изключени запознанства при несемейните. Дайте си време, за да разберете дали новите познанства са подходящи за вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене