100 Кила отказал пари от Наско и Илияна за сватбата на дъщеря им, били му идоли

Илияна Раева и Наско Сираков (вляво) на сватбата на дъщеря си Виолета с Георги Коруджиев.
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Раева разказа историята след

церемонията “Достойните

българи”, която събра нея,

рапъра и още 48 отличени

Рапърът Явор Янакиев - 100 Кила, отказал да вземе хонорар, когато пял на сватбата на Виолета, малката дъщеря на Илияна Раева и Наско Сираков. Направил този жест, защото спортното семейство били негови идоли. Това разказа Илияна Раева след церемонията “Достойните българи” на “24 часа”.

Тя бе истински впечатлена от съвременните български герои и решението на 100 Кила да финансира участието на 18-годишната Татяна Иванова в космическата академия в САЩ и в мечтата ѝ да стане първата българка, излетяла в космоса. По този повод Раева реши да разкаже, че достойните българи показват големите си сърца всекидневно. Похвали рапъра и за достигането на негов личен малък Космос с желанието му да се върне в училище и да завърши средно образование. Нещо, което преди не е успял, тъй като се налагало да работи и да се грижи за по-малкия си брат.

След това Раева развълнувана разказа и лична история.

“Когато прочетох, че 100 Кила подкрепя тази космическа кауза - в буквалния и преносния смисъл, въобще не се изненадах. Защото той е много голяма душа. Едва ли той иска да се знае, но сега отново ми изникна нещо, което направи за моето семейство, и държа да го споделя, за да знаете, че той наистина е човек с голямо сърце, което си проличава в различни ситуации. Преди време го поканихме да пее на сватбата на дъщеря ни Виолета. Съгласи се. Когато трябваше да му платим, той каза: “В никакъв случай, вие с Наско сте мои идоли, аз съм израснал с вашите имена. Няма шанс да взема една стотинка от идолите си”. Той наистина е уникален човек”, разказа Илияна Раева. Дъщеря ѝ Виолета вдигна сватба с Георги Коруджиев през 2019 г.

Рапърът Явор Янакиев (100 Кила), който финансира космическата кауза Татяна Иванова от Добрич.
СНИМКИ: АНДРЕЙ БЕЛОКОНСКИ, ЮЛИАН САВЧЕВ, ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ И РУМЯНА ТОНЕВА
Рапърът Явор Янакиев (100 Кила), който финансира космическата кауза Татяна Иванова от Добрич. СНИМКИ: АНДРЕЙ БЕЛОКОНСКИ, ЮЛИАН САВЧЕВ, ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ И РУМЯНА ТОНЕВА
Издателят на “24 часа” Венелина Гочева с Илияна Раева и Цветанка Минчева - главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, на церемонията “Достойните
 българи”
Издателят на “24 часа” Венелина Гочева с Илияна Раева и Цветанка Минчева - главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, на церемонията “Достойните българи”
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене