"Червените" разделени за Ганчев

Гриша Ганчев засега остава в ЦСКА

Феновете на ЦСКА са разделени по въпроса дали Гриша Ганчев трябва да остане начело на клуба. По-голямата част осъзнават, че без него бъдещето е под сериозна въпросителна, но някои са твърдо за напускането на сегашното ръководство.

"Червените" са бесни заради трагичната игра във финала срещу "Левски" и липсата на трофеи при управлението на Ганчев. Сериозно е и недоволството срещу трансферната политика в ЦСКА, където се залага основно на чуждестранни наемници със съмнителни качества. Все пак Ганчев най-вероятно ще има нов шанс да спечели привържениците при сериозни промени през лятото и изграждане на силен отбор, който да се бори за титлата през следващия сезон. До края на сезона "червените" най-вероятно ще счупят антирекордите по посещаемост на мачовете. Феновете ще бойкотират мачовете с "Ботев" и "Берое", като днес на двубоя с "канарчетата" на "Армията" трибуните на практика ще са празни. Очаква се феновете да изразят с транспаранти мнението си за ръководството и отбора, които не спират да ги разочароват. Все пак крайни действия не се очакват и призиви за напускането на Ганчев най-вероятно няма да има.

Същевременно продължава да стои отворен въпросът кой ще е треньор за следващия сезон. Първоначално от ЦСКА обявиха, че Алън Пардю остава за новия шампионат, но след загубата от "Левски" и трагичното представяне това далеч не е сигурно. Английският наставник прие екип на медийния гигант "Скай спортс" на базата в Панчарево, като по думите му не личи, че той има намерение да напуска ЦСКА. Все пак Пардю признава, че би искал да се завърне като мениджър в английския футбол. Треньорът на "червените" разходи екипа и показа пред камерите бунгалата в Панчарево, а след това говори за емоциите покрай финала за Купата.

Англичанинът разказа и за среднощната заря в Панчарево, която фенове на "Левски" организираха, за да развалят съня на играчите на ЦСКА. "В 2:30 през нощта фенове на противника ни напомниха, че предстои голям мач. Получихме събуждане по телефона. Не бях изпитвал страстта, която феновете изпитват тук, просто е лудост. Бих искал да съм отново мениджър в Англия. Сега съм на 60, но съм здрав и се чувствам добре. Гледам Рой Ходжсън и си мисля, че имам поне още 10 години. Надявам се да се появи възможност."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене