Лили Гелева и Христо Петков изненадаха всички, че съвсем скоро ще имат бебе

Лили Гелева и Христо Петков

Оттук нататък в профила ми ще се споменава само за колики, памперси и наакано. Да, възнамерявам така да е тука, ще бъда дъщерна фирма на “БГ Мама”. Така актрисата Лили Гелева се пошегува в инстаграм профила си, че ще става майка, а бащата на бебето - актьорът Христо Петков, публикува снимка, на която се вижда наедрялото ѝ коремче.

Петков ще е татко за втори път, защото вече има син от бившата си съпруга - актрисата Анастасия Ингилизова. Тя пък е бивша жена на Деян Донков, с когото също имат син.

Лили Гелева е актриса, певица, влогър и автор на подкаста “Свободно падане”. Известна е с видеата си, в които говори на забавен диалект и с прекрасното си чувство за хумор.

За да не се издава, че е бременна, актрисата е отказала участия в много предавания. “Значи колкото предавания, участия и събития съм отказала през последните месеци, през живота си не съм отказвала. Ето сега публично мога да се извиня на всички, защото проведох много безсмислени разговори. Така че вече мога да напиша спокойно книга “301 начина да откажеш каквото и да било, без да споменаваш основателна причина и да звучиш супернесериозно”.

Гелева благодари на всички, които са ѝ честитили, като се пошегува: “Някъде до абитуриентската на човечето ще можем да отговорим на всички”. Тя проведе и измислен разговор с детето си: “Ало, да, няма да мога да дойда на сватбата ти, защото още отговарям на съобщенията, откакто бях бременна с теб, още малко ми останаха”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене