"Олд Трафорд" нажежен до червено

Роналдо бе крайно разочарован при загубата от "Брентфорд"
Снимки: Ройтерс

Ако Кристиано се махне, напрежението ще спадне

Обстановката на стадион "Олд Трафорд", дома на "Манчестър Юнайтед", вече е нажежена до червено и може би е крайно време Кристиано Роналдо да напусне, за да спадне напрежението, коментира "Манчестър Ивнинг Нюз". "Червените дяволи", водени от мениджъра Ерик тен Хаг, загубиха безславно от "Брентфорд" с 0:4. Това бе вторият кръг от сезона и втора загуба за гранда, който с нула точки е на дъното на класирането.
След края на двубоя в събота камери запечатаха отказа на португалската звезда да поздрави публиката и пренебрегна подадената му ръка от страна на помощник-треньора Стив Макларън, а на Тен Хаг не обърна внимание. Отношенията между футболист и мениджър са крайно опънати и вече е ясно, че Кристиано трябва да си намери отбор до края на месеца, когато затваря трансферният прозорец. Иначе наблюдателите от местното издание предричат истинска война в съблекалнята. Коментари на изражението на звездата на тима след втория и третия гол са в смисъл на безкрайна нервност от негова страна и учудване какво изобщо прави в този отбор.
Самият Тен Хаг хвърли вината върху играчите. "Брентфорд" бяха по-гладни - коментира мениджърът. - Допуснахме голове от индивидуални грешки. Не можеш да имаш тактически план, но после да го оставиш в кошчето. За 35 минути допуснахме четири гола. Това не е възможно. Отборът трябва да поеме отговорността, наистина съжалявам за феновете, които направиха всичко, за да ни подкрепят, ние ги разочаровахме. Помолих ги да играят с вяра и да поемат отговорност за представянето си, но това не го направиха."
В същото време от трибуните отново се развяха знамена с лозунги против собствениците от фамилия Глейзър, но колкото и полицаите и стюардите да опитваха да ги закрият, феновете ги издигаха по-високо.


Залози за уволнение на Тен Хаг

"Манчестър Юнайтед" започна новия сезон във Висшата лига по кошмарен начин с две загуби от "Брайтън" и "Брентфорд". Ситуацията е изключително трудна за Ерик тен Хаг. Вече започнаха залагания кога ще се стигне до неговото уволнение. Нидерландският специалист вече е фаворит, че ще бъде първият уволнен мениджър във Висшата лига.

Тен Хаг има много проблеми
Тен Хаг има много проблеми

"Ако бях в клуба, след този мач щях да каже: "Както знаеш и можеш, Ерик, просто си стягай багажа - откровен е бившият английски национал Габриел Агбонлахор. - Той направи пълната подготовка на отбора, а началото на сезона за "Манчестър Юнайтед" е абсолютна каша. Сякаш играчите не се познават на терена."



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене