Майката на Поли Генова пребори рака

Поли Генова с майка си Даниела
СНИМКА: бТВ

Майката на певицата Поли Генова е преборила рак на гърдата. Това разказаха двете жени по бТВ. Страшната диагноза връхлита Даниела Генова и семейството й преди 19 години.

"Аз бях на 15-16 години тогава, все още тийнейджър. Спомням си, че за първи път ме бяха пуснали на море сама с приятели. И всъщност в един много еуфоричен за мен момент, получих телефонно обаждане, което не само ме свали на земята, а направо промени живота ми", връща лентата назад изпълнителката на "На инат".

Без да губи време, Поли зарязва компанията си и хваща първият автобус за София. Това е най-дългото пътуване за певицата в животът й.

"През главата ми минаваха какви ли не неща. Тогава нямахме чак толкова сериозен достъп до интернет. Нямаше как да вляза през телефона и да видя какво представлява, как се лекува. Информацията, която имах беше тази, която майка ми ми даваше. А, тя колкото и да се държеше, беше разстроена и аз я познавах по гласа", разказва певицата.

Няма и седмица след поставянето на страшната диагноза, Даниела взима тежкото решение да послуша лекарите и да позволи премахване на лявата й гърда. За щастие, благодарение на това,  животът й е спасен.

"Майка ми е много важен човек за мен. тя е моят пример в живота - за това как жената може да бъде много силна фигура, как тя, макар че има семейство, може да бъде независима. Най-значимия урок, който съм получила от нея е да не се отказвам, независимо от всичко", признава гордата дъщеря.

Наскоро Даниела се подлага на възстановителна операция и отново е пълноценна жена. Чака с нетърпение лятото, за да може спокойно да си сложи бански и да се попече на слънце.

"В началото страхът е голям - от неизвестното, от това как близките ти ще го приемат. За семейството е огромен стрес. След това трябва да се стегнеш и да вземеш правилното решение", завършва Даниела.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене