(Видео) Иронизират Слави и ИТН с кавър на "Едно ферари с цвят червен"

Певицата ПолиTikTok - Tина, изпя нова сатирична версия на песента на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд "Едно ферари с цвят червен", информира "24 часа".

Кавърът е сатирична версия на оригиналната песен и осмива ПП "Има такъв народ".

Слави Трифонов и екипът му неведнъж са правили музика, осмиваща български политици. Припомняме, че сценаристите на шоумена съвсем наскоро пуснаха песен, посветена на Лена Бориславова, в която тя е наречена “уморена кака Лена, гладна хиена”. Сценаристите му обявиха пошлата песен за авто-биография на бившата говорителка на Кирил Петков, но и отрекоха авторство.

Песента предизвика обществено недоволство и взриви социалните мрежи. Слави се защити по странен начин. Като припомни запис от миналото лято, на който се твърди, че се виждат Бориславова и Кирил Петков пред частна квартира. И коментира общественото недоволство към песента така "Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми. Разбирам, че това е морален казус. Но за радост, в България няма Морална полиция, както в Иран".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене