Джей Ло скастри Бен Афлек на наградите "Грами" (Видео)

Дженифър Лопес Снимка: Instagram/@jlo

Феновете на Дженифър Лопес са убедени, че са я видели да скастря съпруга си Бен Афлек на наградите "Грами", без да подозира, че камерите са насочени към нея. Мнозина веднага си помислиха, че той вероятно е употребил алкохол и тя му се е скарала, но други са убедени, че е трезв от години.

Клиповете, споделени в социалните мрежи, показват момента, в който Джей Ло и Бен водят напрегнат разговор, докато водещият Тревър Ноа снима сегмент от шоуто точно до тях.

Бен е заснет да прошепва нещо в ухото на Дженифър, а тя ядосано и рязко се отдръпва от лицето му.

Изражението й бързо се променя, след като вижда че телевизионните камери, от предаването на живо, са насочени право към нея, и започва някак пресилено да се смее на шегите на Тревър. 

TikTok беше залят с кратки видеа от момента, докато феновете продължават да обсъждат какво точно се е случвало по време на "нажежения момент".

"Дженифър Гарнър у дома сигурно яде пуканки и си мисли: "Момиче, той е твой проблем сега!", написа един последовател, шегувайки се с известната бивша съпруга на Бен.

Коментарите относно предполагаемата кавга са в ярък контраст с обобщението на Дженифър за звездната церемония, споделено в нейните социални медии.

В Instagram Джей Ло публикува: "Винаги най-доброто време е това, прекарано с моята любов, моя съпруг".

Почитател на певицата казва, че според него те са просто двойка, която клюкарства заедно и няма нищо скандално в общуването им вечерта, предаде dir.bg.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене