Неочакван тандем: Дони и Дара поемат към САЩ и Канада

Дара и Дони тръгват на турне.
СНИМКА: ВИРДЖИНИЯ РЕКЪРДС

Турнето включва 20 концерта, но вероятно ще се увеличат

Изненадващ тандем на сцената ще направят Дони и Дара. Двамата обявиха, че тръгват на турне, и не къде да е, а в Щатите, където ще имат 18 концерта, а след тях още два в Канада. “Имал съм 9 пътувания до САЩ, едно самостоятелно, другите са 4 турнета с “Фондацията”, две със “Секс, наркотици и рокендрол” и две с “Детектив”. Но предстоящото ще е най-дългото, което съм правил досега в Щатите. Направих много контакти и приятелства там. Сега ми се искаше да видя има ли път за млад изпълнител. И с помощта на Илиана Накова от Тампа, която е моя близка приятелка, организирахме тези концерти”, разказва Дони.

С Дара той се познава още от участието ѝ в “Х Фактор” през 2015 г., когато тя става популярно лице за широката публика. “Разликата ни е 31 г., но сме на един акъл, имаме еднакво чувство за хумор и през годините винаги сме се чували по различни поводи”, разказва Дони. Работили са заедно също в “Като две капки вода” и в “Гласът на България”. А през 2021 г. Дара е една от младите звезди, които излизат на сцената на наградите на БГ радио с микс от хитовете на Дони и Момчил. Тогава тя пее “Ближи си сладоледа”.

На предстоящите концерти новият тандем Дони и Дара ще пеят самостоятелно своите хитове, но и ще направят няколко дуета. Ще има още изненади, свързани с това, че Дара е завършила народно пеене, но повече от това засега и двамата не издават. Първата дата от обиколката е на 9 март в Ню Йорк, на следващия ден ще бъдат в Чикаго, на 11-и ще пеят в Шарлот, на 12-и в Сан Антонио, а на 15-и в Лас Вегас. Последният концерт от турнето в САЩ е на 6 април в Минеаполис, като преди това на 2 април ще бъдат във Вашингтон и преди да излязат на сцената, ще отидат да гласуват на поредните ни избори. На 8 и 9 април Дара и Дони ще бъдат в Торонто и Монреал. Възможно е датите още да се увеличат.

Двамата в студиото на Дони по време на участието на Дара в "Х Фактор".
Двамата в студиото на Дони по време на участието на Дара в "Х Фактор".
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене