Жената на Джизъса се среща тайно с него в Доминикана?

КАДЪР: Инстаграм/polina_iv_georgieva

Съпругата на Благой Георгиев Полина напусна пределите на страната ни, отправяйки се на екзотична почивка. Докато половинката ѝ калява тялото и духа си, преминавайки през тежки изпитания в "Сървайвър", Полина глези своите, отдавайки се на пълен отдих в петзвезден комплекс. 

Любопитна подробност е, че хотелът, който предлага всевъзможни удобства, превръщайки престоя на своите гости в незабравимо преживяване, се намира не къде да е, а точно в Доминиканската република, където е и снимачната площадка на предаването, в което участва партньорът на брюнетката. Макар тя да не отбеляза своето точно местоположение на снимките от настоящата ѝ ваканция, които публикува в социалната мрежа, някои от последователите ѝ веднага разпознаха мястото, на което са направени, уточнявайки, че тя е отседнала в "Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort".

Заключението им веднага предизвика съмнение, че жената на бившия футболист съвсем умишлено е отишла там, за да се види с него, което би означавало, че той е нарушил регламента на формата, според който членовете на двата отбора в него трябва да бъдат напълно изолирани, без право да се виждат със своите близки. 

След като координатите ѝ бяха разкрити, Полина опроверга подозренията, като прибягна до опцията "Ask me a question" в платформата, където отговори на отправените ѝ по темата въпроси. По този начин тя категорично отрече с мъжа ѝ да са се виждали, което по нейни думи така или иначе е невъзможно и няма как да се случи. Въпреки това младата дама така и не обясни защо от всички екзотични кътчета на планетата, които е можела да избере, когато е търсила дестинация за отмора, се е спряла точно на това, разположено в изключителна близост до нейния любим.

И все пак постовете в личния ѝ Instagram профил по нищо не издават тя да прави опити да се срещне с него, не че ако действително има такива намерения би ги разкрила толкова безразсъдно и лекомислено във виртуалното пространство, предвид факта, че единствено би навредила на някогашния спортист, с когото са семейство. Ето защо тя споделя единствено жарки кадри, показващи избрани мигове от пребиваването ѝ в страната, заемаща две трети от остров Испаньола. Техен основен акцент са горещите преживявания, от които се разхлажда в тюркоазените води на Атлантическия океан, изискващи плажно облекло, с каквото тя често се снима, дори от банята на хотелската стая, която е наела, показвайки за радост на господата тялото си, пише dir

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене