Слънчев бряг посреща Джулай морнинг

Посрещането на първото юлско утро на българското Черноморие е традиция, която вече е без аналог в света

Началото е поставено преди 43 години, като е повлияно от световното хипи-движение и волния дух на 60-те на миналия век. Тази година Слънчев бряг ще бъде домакин на специално събитие посветено на Джулай морнинг. То ще се състои на 30 юни (петък) в Bedroom beach и в него ще вземат участие атрактивни артисти и популярни имена от родната хаус сцена.

Зад пулта на клуба ще застанат пионерите в електронното звучене - Pacho & Pepo. Още през 2012 двамата дават начало на поредица от уникални  партита за Джулай морнинг на Сacao Beach. Те са на международната сцена над 20 г., познати с множество издадени ремикси и запомнящи се участия на Ибиза, Маями, Лондон и Берлин.

Всъщност партита в Слънчев бряг ще започнат седмица по-рано, когато официално се открива летният сезон. Това ще се случи на 23 и 24 юни в Bedroom beach. Специално за събитието пристига една от най-актуалните звезди на френската клубна сцена – YAHMI. В момента той е резидент на луксозния клуб Matignon Paris, който се намира в сърцето на Шан-з-Елизе. Артистът идва в България след поредица участия в Маракеш, Виена, Монреал и Люксембург.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене