Легендарният вратар Здравко Здравков проговори за хазартната зависимост на сина си

Легендарният вратар Здравко Здравков проговори за хазартната зависимост на сина си. Павел, който бе на крачка от големия финал в "Сървайвър", разкри за проблемите си в шоуто. Той запозна със залагания още като ученик. Първо слага по няколко лева, но с годините започва да играе по-сериозно - с големи суми. Печалбите идват, а с това и алчността за повече лесни пари. Така в един момент наследника на бившия вратар се оказва зависим.

"Изпитах голяма гордост, когато синът ми прояви смелост да говори за проблемите си. За мен е най-важно да дам пример на децата си. В началото отричахме, че е хазартно зависим. Бяхме заслепени, че всичко е нормално, че той не би го допуснал."

Това разказа бившият футболен национален вратар Здравко Здравков пред bTV.

"Сигурен съм, че много хора си казват, че това не може да им се случи, но това не е така. Хазартът за нас вече е мръсна дума. Сигурен съм, че много родители боледуват при споменаването й."

Самият Павел разказа как е тръгнала неговата хазартна зависимост.

ШПървите ми стъпки започнаха около 9-ти клас покрай приятели. Първо се започна със залози по 1-2 лева, но после станаха по-големи."

"Първоначално печалбите те влекат, но после нещо друго започва да те дърпа. Адреналинът ти дава самочувствие, че може да се справиш в света. Никой не знаеше, че играя. Имах измислени алибита. Отричах, че имах нужда от помощ. Опитвах се да спра сам."

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене