Нова серия за възстановяване на здравословния баланс на скалпа

През този месец Eucerin® представя на българския пазар нова серия продукти шампоани и тоници без отмиване DermoCapillaire, които са разработени, за да въздействат навременно срещу най-често срещаните проблеми със скалпа, като пърхот, сухота, сърбеж и повишена чувствителност. Тъй като качеството на косата в голяма степен зависи от състоянието на скалпа, Eucerin® DermoCapillaire е серия, която се грижи не само за него, но и за косата.

Новата серия продукти за коса от Eucerin® комбинира шампоан за специфично състояние на скалпа с тоник, който не се отмива. Тя се състои от Eucerin® DermoCapillaire pH5 шампоан за чувствителен скалп, Eucerin® DermoCapillaire шампоан за свръхчувствителен скалп, Eucerin® DermoCapillaire успокояващи шампоан и интензивен тоник с Уреа и Eucerin® DermoCapillaire Anti-Dandruff против пърхот.

Шампоаните са разработени с активни съставки, които подсилват ефекта на интензивните тоници за таргетирано действие при специфични проблеми на скалпа. Освен това те съдържат и изключително меки сърфактанти и подхранващи вещества, които почистват косата и и придават обем, блясък и еластичност.

Интензивните тоници без изплакване с ефективната активна съставка Локохалкон А намаляват микровъзпаленията и създават идеална среда за растежа на здрава коса. Те съдържат специфични съставки, които помагат при проблеми на скалпа като сърбеж, сухота и пърхот.

Новата серия продукти за коса от Eucerin® съчетава шампоан за специфично състояние на скалпа с тоник, който не се отмива. Тази комбинация успешно третира проблема на скалпа, докато се грижи за косата, осигурявайки сигурна защита до следващото измиване.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене