INOA 2 oт L’Oréal Professionnel - боята, която фризьорите избраха за себе си

''Хит в прическите за сезон Есен-Зима 2012-2013 са средните дължини, естествените цветове и задължителните нюанси.'' Така резюмира новите тенденции Васил Атанасов - артистичен директор на Haute Coiffure Francaise България, току-що завърнал се от Париж.

Лиз Тейлър и Бриджит Бардо са музите на новите колекции на L'Oréal Professionnel, а различните модерни вариации на класическата прическа "боб" са поле за изява на артистичните почерци на коафьорите.

Безспорно едно от най-мощните "оръжия" за постигане на модерната визия за сезона е новата боя INOA 2, чиято усъвършенствана формула осигурява оптимален комфорт за кожата на скалпа и оптимална толерантност към фибрата на косъма. С INOA 2 разчитаме на до 100% покриване на бели коси. Цветът на боята се разкрива в дълбочина - чист, дълбок, богат и искрящ. По-красив отвсякога!

INOA 2 обещава и 6 седмици интензивна хидратация и подхранване на косата, резултат гарантиран от проведен инструментален тест. Революционната формула на INOA, разработена от L'Oréal Professionnel, e на базата на масла - освен че подхранва косъма, тя е и идеална за постигане на актуалните за сезона естествени нюанси.

Студено русо и топло меднокафяво с лилави отенъци са двата най-актуални цвята за сезона, като палитрата от възможни нюанси, които INOA 2 предлага, е изключително богата и предлага неограничени възможности за "игра" на въображението на коафьорите и клиентите. "Иновация и комфорт в едно, това е наистина мечтата за всеки коафьор.

Тази боя няма мирис, не дразни кожата, не уврежда, а подхранва косъма и заедно с това палитрата е много естествена, без силни контрасти, позволява перфектно да се постигне така модерното през този сезон нюансиране и затова се възприема много лесно и от клиентите" - коментира предимствата на INOA 2 Вени Игнатова, президент на Haute Coiffure Francaise България.

Васил Атанасов допълва, че едно от големите предимства на INOA 2 е, че има много естествени оттенъци и дори най-смелите цветови решения не стоят изкуствено.

Вени, която винаги първа откликва на тенденциите, веднага се остави във вещите ръце на Васил за освежаване на собствената й визия. Защото, както тя самата казва "ние, фризьорите, не сме като обущарите, които ходят боси. За нас е задължително да изглеждаме перфектно, за да ни се доверяват клиентите".

INOA 2 вече е във фризьорските салони в България.Повече за най-актуалните тенденции в прическите за сезон Есен-Зима 2012/2013 прочетете в интервютата на Васил Атанасов и Вени Игнатова.Снимките, които прилагаме, са от специалната фотосесия, която Вени и Васил осъществиха ден след завръщането си от Париж, вдъхновени от новите тенденции в света на Haute Coiffure.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене