Грижа за ръцете през есенно-зимния сезон

Леката формула на нежния защитен крем ATRIX е предназначена за по-чувствителна и деликатна кожа. Попива бързо, за да ускори облекчаването и омекотяването на кожата, докато осигурява дълготраен ефект, благодарение на алое вера.

Защитният крем облекчава възпаленията, които възникват при неблагоприятни климатични условия като ускорява регенерацията на кожата на ръцете. Със своето неутрално pH и липса на изкуствени оцветители кремът ефективно хидратира, оставайки достатъчно нежен към всички типове кожа.

Интензивният защитен крем ATRIX се предлага на пазара под формата на стандартна кръгла кутийка или в практична тубичка. Той прави кожата гладка, стегната и еластична като осигурява на ръцете интензивна грижа и дълготрайна защита. Продуктът образува защитен слой, правейки сухата и напукана кожа на ръцете отново мека още с първото нанасяне.

Специалната комбинация от активни съставки - алое вера и лайка, правят продуктите на ATRIX подходящи за работещи, уморени ръце както на мъжете, така и на жените. Мощните съставки осигуряват бързо попиване и дълготрайна хидратация за всеки тип кожа.

Насладете се на настъпващата есен без притеснение за красотата и здравето на кожата на ръцете си, защото благодарение на ATRIX тя е гарантирано защитена от всички атмосферни условия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене