14 подаръка за 14 февруари

Снимка: Интернет

Наближава Свети Валентин. И въпреки отегчението, което изпитваме, когато се сетим за изкуствената еуфория, царяща около този празник, няма как да отречем, че не се трогваме при мисълта за още един ден, в който да се почувстваме специални. Пък и един празник повече, си е (поне) един подарък повече. Предлагам списък с 14 интересни подаръка, с които да зарадваш половинката си.

1. Плюшени играчки. Не е чак толкова нестандартно решение, но винаги действа. Няма момиче, което да не обича плюшени играчки и момче, което да не приеме от любимата сърце, което да му казва „Обичам те!".

2. Козметика. Универсално решение. Дамите винаги са били заклети почитателки на всякакъв вид козметика- от червилото, та до марков парфюм. Кавалерите напоследък започнаха да обръщат по-голямо внимание на външния си вид и да ползват всякакъв вид козметика. В случая жестът е много по-важен от цената на подаръка.

3. Дрешка. Това е нож с две остриета, защо съществува вариантът гаджето ти да се зарадва много на подаръка, но има вероятност и да не му/й хареса или да не му/й е по мярка. Запознай се добре с вкуса и мерките му/й.

4. Рамка с обща снимка. Евтин, но оригинален подарък. Това си е вечен подарък и много ценен. Подбери ваша обща снимка, по възможност такава, каквато той/тя няма, избери готина рамка и му/ я поднеси по оригинален начин.

5. Приз най-готино/секси гадже. По сувенирните магазини вече има всякакви медали, грамоти, „Оскар"- и дори с различни „титли". Ако се поразхадиш, можеш да откриеш най-оригиналния приз за сладурчето си.

6. Чаша с твоя лик. Много фирми и фотостудия предлагат такива услуги. Поинтересувай се къде какво предлагат и избери нещо, което ще хареса на теб и гаджето ти. Може даже да поръчаш две- със снимки на двамата, или обща снимка и така всяка сутрин, пиейки от чашите с ликовете ви, ще се „целувате".

7. Твоя творба. Ако можеш да пишеш стихове, да рисуваш, да композираш или нещо друго, можеш да зарадваш половинката си с нещо твое, посветено на него/нея. Със сигурност радостта ще е голяма и за двамата.

8. Нещо, което колекционира. Ако, гаджето ти отдавна колекционира нещо, можеш да допринесеш за разрастването на колекцията му/й. Със сигурност ще ти бъде благодарен/на.

9. 14 СМС-а. Можеш през деня да й/му изпращаш по 1 или 2 СМС-а на час, така че до часа на срещата ви да станат 14. Във всеки СМС давай по една причина, поради която го/я обичаш.

10. Бижу. Не е задължително да е тежко и скъпо. Идеята е важна. Има сърчица, които се делят на две и се носят от двамата влюбени. Пък и не са скъпи. Така и двамата показват, че другата половина на сърцето им е заето.

11. Един нестандартен ден. Организирай един незабравим и необикновен ден и за двамата. Такъв, който никога няма да забравите. Можете да отидете някъде, където никога не сте били, или да правите нещо, което никога не сте правили. Трябва да е нещо оригинално и наистина запомнящо.

12. Билет за мач/ концерт на любима група. Със сигурност ще има ефект. Стига обаче да знаеш коя е любимата група/ певец и кога ще има концерт във вашия град. Същото се отнася и за любимия отбор.

13. Поздрав по радиото. Това е страхотен жест от твоя страна, защото с по този начин засвидетелстваш любовта си пред много хора. Трябва преди това обаче да се убедиш, че сладурчето ти слуша радио и да знаеш коя е любимата му/й песен.

14. Диск с любимите ви песни. Подбери песни, които харесвате и двамата и слушате, когато сте заедно. Тези песни ви напомнят общи моменти на щастие и тревоги, на красиви емоции и незабравими случки. За обложка на диска може да сложиш обща снимка и да напишеш някакво готино послание.

Незабравим „Св. Валентин" ти желае: Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене