Топ покупки за пролетта

Най-добрият антидепресанти в края на зимата е шопингът с цел леко и свежо настроение. Кои са хитовете на този сезон, с които е добре да се сдобиете час по-скоро.

Рокли с абстрактни принтове
Те обединяват няколко актуални тенденции: абстракционизъм, попарт, геометрични фигури. Може да ги съчетаете с изчистена черна жилетка, със сандали и с аксесоари в етно стил.

Обувки на платформи
Тази тенденция засяга предимно сандалите. Цветът на подметката се слива с този на обувката, за да ви направи визуално по-високи.

„Вкусни" парфюми
На мода са ароматите, които навяват усещане за разкошен летен десерт - ягоди, малини, мандарини, шоколад и карамел. Като цяло, заложете на плодовите нюанси в уханията.

Шалове с източни мотиви
Шаловете винаги са на мода, независимо от сезона. Подберете си няколко с източни принтове, които ще внесат загадъчни нотки в пролетта.

Хидратиращ крем с UV фактор
Не забравяйте да се погрижите за кожата на лицето - денят вече е по-дълъг, а слънцето грее по-ярко. Непременно се защитете с козметика с висок UV фактор.

Златно покритие за ноктите
В маникюра и педикюра са актуални слънчевите оттенъци: с ефект металик или златни отблясъци. С такъв лак може да покриете ноктите изцяло или просто да сложите една слънчева усмивка.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене