Забавление в бутилка

Искате да разпръстнете свежест в живота си? adidas представя своя най-нов дамски аромат, Fun Sensation. Изследвайки друг аспект от характера на модерното adidas момиче, вдъхновяващия нов вариант е създаден за онази млада дама, която е душата на компанията, спонтанна, отзивчива, кипяща от енергия и винаги забавна.

adidas Fun Sensation е допълнение към вълнуващата колекция от дамски аромати, която беше представена със своя нов дизайн и модерна опаковка през март 2012г.

Този нов аромат е създаден за активната млада дама, която търси вълнуващи усещания за своя ден. Тя се наслаждава на различните изживявания напълно, спонтанно и се впуска в живота без задръжки. Като забавен и актуален аромат, Fun Sensation перфектно допълва нейното оптимистично отношение и безгрижно възприятие за живота.

ИСКРЯЩ, СЛАДЪК И ПРИСТРАСТЯВАЩ АРОМАТ

Пристрастяващо плодово и флорално, уханието на Fun Sensation разпръсква радостно усещане. Той се разкрива чрез оживителния плодов аромат на малини, допълнен с розов пипер и осезаема нотка лимон. Флоралното сърце разцъфва с уханието на сладка роза и рзкошни виолетки, озарени от сочно личи. Основните нотки са от чувствено сандалово дърво, което придава допълнително измерение на пристрастяващия кехлибар и деликатния мускус, за да остави искрящ и атрактивен подпис.

МОДЕРНА ВИЗИЯ

Опаковката на Fun Sensation следв графичния код на продуктите от серията, който бе подновен миналата година с по-цветена и модерена визия. Като най-нов вариант от линията, опаковката на Fun Sensation изразява свежо и игриво отношение чрез използването на повече цветен контраст. Фонът е в модерното коралово със светъл и подчертан шрифт dégradé в нюанс от ярко коралово, флоуресцентно зелено и жизнено синьо. Цветната палитра е закачлива, с отзвук от модните тенденции, препредавайки усещане за радост и спонтанност.

ЕСЕНЦИЯТА НА ЕМОЦИЯТА

Ароматите "adidas за жени" са създадени така, че да бъдат в съзвучие с всяка емоция в живота на една жена. Каквото и да е усещането, което тя желае да почувства - изпълнена с енергия или със спокойствие, да бъде щастлива или замечтана, жизнерадостна или в пълен баланс, adidas вече има шест уникални аромата за да улови настроенията й: Pure Lightness, Fruity Rhythm, Natural Vitality. Като най-ново попълнение, Fun Sensation носи нов, различен, привлекателен нюанс за цялата линия и е достъпен под формата на тоалетна вода, део спрей, парфюмен боди спрей.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене