Нова Pump Up Booster 24h

Както всяко момиче знае, за да изпъкнеш с парти-визия, имаш нужда от красиво подчертани очи. Но какво правиш, когато партито е на басейн... или на плажа? Сега няма нужда да избираш между страхотни очи и забавление във водата.

Забрави за тежките и гъсти водоустойчиви спирали от миналото. Спиралата Pump-Up Booster 24hr Waterproof Mascara е създадена да направи очите и миглите ти НЕВЕРОЯТНИ. И между другото ги прави и водоустойчиви... в рамките на невероятните 24 часа! Сега най-голямото решение, което остава да вземеш е кои сандали да сложиш с новите си бански...

Никой да не мърда!
Точно като едър здрав спасител и доверения му приятел, тази спирала няма да те разочарова на плажа това лято. На Pump-Up Booster 24hr Waterproof Mascara може да се разчита напълно. Формулата е лека и гладка и никога няма да се втвърди на топчета или да се разтече. Всъщност, можеш да очакваш линия, която ще подчертава очите ти и няма да мръдне през целия ден.

24 часа красота без усилия
Ти си просто прекрасна. От плуването в 8 часа сутринта, през танците на плажа, чак до изгрева на слънцето на следващата сутрин! Очите ти остават великолепно очертани. Хммм... кога е следващият полет до Ибиза?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене