"Проктър и Гембъл" сътвори иновация за тъканите

"Проктър и Гембъл" разкри революционната си продуктова иновация, вдъхновена от света на модата и тъканите.

Световният гигант разкрива уникалния си 3-степенен научен подход, благодарение на който дрехите изглеждат като нови по-дълго време.

Последната иновация - капсулите Ariel 3в1 Pods променят смисъла на грижата за материите и тяхното почистване.
Разкривайки най-новия революционен продукт на Ariel, от компанията обясняват, че 3-степенният научен подход на P&G е най-добрият отговор на проблема за запазването дългия живот и красотата на дрехата, като същевременно осигурява отлични резултати със своята новаторска технология в почистването.

Серията Lenor също с подобрения

След 3-годишен труд на отдела за изследвания и развитие и провеждането на тестове с екип от над 25 учени, Lenor разработва нова формула с агенти за мекота, които са до 10 пъти по-малки, отколкото в предишното му съдържание. По време на пране тези частици проникват по-дълбоко и по-бързо в слоевете на тъканите и така намаляват триенето между тях. Този процес свежда до минимум възможностите за увреждане и преждевременно стареене на дрехите.
Видима разлика може да се усети само след 5 или 10 изпирания, което доказва напредъка на иновационната технология в областта на тъканите, която помага на дрехите да изглеждат като нови за по-дълго време. Новата серия на Lenor се предлага в шест аромата, като всеки един от тях съдържа в себе си парфюми, създадени в сътрудничество с водещи парфюмерийни компании.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене