Вини Джоунс пристигна в София. Предупреди, че може да покаже и „лошата“ си страна

Снимка: TV7

Холивудската звезда Вини Джоунс пристигна в България. Той е тук, за да се присъедини към риалити шоуто "Къртицата 2" по TV7.

49-годишната знаменитост пристигна преди броени минути у нас. Вини Джоунс веднага даде специална пресконференция за българските медии.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Лошото момче на британския футбол е за пети път у нас. Преди той е идвал за снимки на филмови проекти със Стивън Сегал и други холивудски знаменитости.

Това не е първият му път в голямо риалити шоу. Наясно е с факта, че публиката има голяма роля в тези предавания и изрази надежда повечето от нещата, които ще се случат в предаването ще бъдат показани.

Ще играя ключова роля в шоуто, обеща той. Ще направи собствено проучване на участниците, на едни от тях ще помага, но може да покаже и "лошата" си страна на други и дори се пошегува, че може да бъде "гаден" с тях. Вини изяви воля да анализира жокерите заедно с останалите играчи.

Ще участвам в игрите, бил съм на мястото на участниците и ще се опитам да бъда на тяхна страна, ще се опитам да ги науча на нещо, да им покажа това, което вече знам.

По време на пресконференцията президентът на футболен отбор "Тангра" подари на Вини фланелка, която бившата футболна звезда изяви желание да носи в шоуто. В "Тангра" играят младежи израснали в социални институции и от бежанци.

След "Къртицата 2" плановете му включват да отиде на някое по-топло място и да се забавлява с един от любимите си спортове - голф.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене