Кои тв доктори са най-секси? (галерия)

Д-р Блян

Има случаи, когато дамите биха поверили живота си на някой, който не е завършил медицина. Биха му простили липсата на образование и биха пренебрегнали факта, че се подвизава по бяла престилка, преметнал стетоскоп, без да има дипломата за това. Дори биха го последвали в операционната с надеждата да не се наложи да лягат на масата, за да минат отношенията им на друг етап... Все пак на малкия екран е по-важно да изглеждаш добре с престилката, а и без нея, отколкото да впечатляваш със знания.
Лекарската професия определено придава сексапил, но има и актьори, на които ролята на доктор много им отива. Толкова, че разпалват страстите и трайно се настаняват във фантазиите на жените. Събрахме някои от докторите, които накараха дамите да поискат да се прегледат.

Д-р Блян

С прякор като Д-р Блян няма как да не си секси, а и все пак "Анатомията на Грей" не е комедиен сериал. Дерек Шепърд е една от основните причини поредицата да си спечели толкова много почитателки и да накара дамите да оставят всичките си задължения и да се настанят пред телевизора, за да не изпуснат поредната операция на вещия хирург. За щастие има достатъчно разгорещени сцени, които карат представителните на нежния пол да завиждат съвсем неблагородно на Мередит.

Д-р Дъг Рос

Преди да се превърне в една от най-големите звезди на екрана, Джордж Клуни си беше просто поредният доктор в "Спешно отделение". Но дори и като такъв в зората на медицинските драми той си беше Клуни и е трудно да станеш по-секси от това. Е, според някои сексапилът на Клуни е като виното - по-добър с годините.

Д-р Ханк Лоусън

Вярно, че е на повикване, но за да може да си позволите услугите му, трябва да разполагате с достатъчно средства, защото тарифата му е висока. Д-р на Ханк Лоусън помага на богатите и в повечето случаи известни обитатели на Хемптънс. Ако не живеете там, може да го гледате в "Лекар на повинване".

Д-р Джаксън Ейвъри

Не му е лесно на Ейвъри да се бори с д-р Блян, но новакът, който се появява едва в шестия сезон на "Анатомията на Грей", определно има своите плюсове. Да, има страхотни очи, които вземат ума на стажантките, но и фотосесиите, които прави, показват, че не разчита само на погледа си.

Д-р Хаус

Той е ексцентричен, смахнат и може да вбеси всеки, въпреки това обаче не може да се отрече, че е секси. По един шантав начин. Възможно е да е от викодина. Така е, когато лекарят ви пие повече лекарства от вас.

Д-р Сам Бенет

Освен че е добър сценарист и продуцент, трябва да се признае на Шонда Раймс, че умее да си избира актьорите за лекарските сериали. След впечатляващия каст на "Анатомията на Грей" в "Частна практика" отново има доктори, които могат да завъртят главите на жените. Сам Бенет го доказва.

Д-р Марк Слоун

Не стига, че е лекар, но го играе и лошо момче. Нищо чудно, че дамите въздишат по него. Марк е секси и е идеалният приятел, с когото да изневериш на съпруга си. Питайте Адисън от "Анатомията на Грей".

Д-р Трей Макдугъл

Може и да не успя да сбъдне мечтите на Шарлот от "Сексът и градът" и в крайна сметка да се оказа мамино синче със сериозни проблеми, но поне има хубава коса.

Д-р Ерик Форман

Вярно е, че има трески за дялане и понякога се държи като задник, но поне през цялото време, докато го прави, изглежда добре. И нека му го признаем, трябва да издържа работата с Хаус в едноименния сериал.

Д-р Джак Шепърд

Докато се бори с чудовища от дим, опитва се да разплете безкрайните мистерии на острова и, разбира се, да оцелее през всичките сезони на сериала "Изгубени", Джак определено демонстрира своя сексапил. Само че на фона на всички обрати в поредицата зрителите често забравят, че някъде там, в реалността, Шепърд всъщност е лекар, който си има нормална работа, проблеми с баща си и му се налага да облича бялата престилка, за да се разхожда из болничните коридори. Така че, да, брои се за доктор.

Материалът е на вестник "Труд"

Д-р Джак Шепърд
Д-р Джак Шепърд
Д-р Джаксън Ейвъри
Д-р Джаксън Ейвъри
Д-р Марк Слоун
Д-р Марк Слоун
Д-р Хаус
Д-р Хаус
Д-р Дъг Рос
Д-р Дъг Рос
Д-р Сам Бенет
Д-р Сам Бенет
Д-р Ханк Лоусън
Д-р Ханк Лоусън
Д-р Трей Макдугъл
Д-р Трей Макдугъл
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене