Мисия ТКЗС едновременно скара и сближи съквартирантите в "Биг Брадър"

Снимки: Нова телевизия

На поредния емоционален live снощи зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на свалянето на едни лорд, който се провъзгласи за крал на Къщата, от пиедестала. Обидните думи на Евгени Минчев по адрес на детето на Камелия Воче ядосаха съквартиранти и зрители. Единствената, която остана в неговия отбор, Ива Екимова също получи тежка присъда от феновете на предаването. За изненада на всички Лордът не беше номиниран за изгонване от своите съквартиранти. Тези, които ще се борят за зрителски вот след вътрешни номинации са Зорница, Албена, Елена Кучкова, Йорданка и Кали. Евгени също се нареди в този списък, чрез номинацията, която получи с три гласа от Домсъвета. 

В епизода довечера една мисия ще изправи две млади жени пред най-големия им кошмар - мизерията. В мисията ТКЗС Политбюро ще изберат още трима съквартиранти, които заедно с тях ще се превърнат в бригадири. Останалите съквартиранти ще бъдат разделени на три животински групи - прасета, кокошки и крави. Бригадирите трябва да определят най-мързеливите четирима, които да се превърнат в прасета; най-лицемерните четирима, които ще заживеят като кокошки, а за останалите остава групата на кравите. Всички животни ще трябва да обитават ферма, да спят върху слама и да се хранят с попара, ядки или плодове според животинската им група.

Също така животните ще са облечени с подходящи дрехи, които нямат право да събличат. Това моментално ще разгневи Елена Кучкова и Зорница Линдарева, които се отличават като най-суетни в Къщата. Още след петата минута на мисията двете дами ще предопределят нейния провал, а отборните играчи ще възроптаят. Това ще стане причина бригадирите да жертват един от тях, който ще се превърне в прасе и ще се опита да скрепи отборния дух, а кой е по- добър за тази задача от един истински треньор?! Дали двете моделки ще издържат на лошите условия, или ще се откажат и съзнателно ще провалят мисията предстои да разберем. 

Big Brother също няма да остане със скръстени ръце и ще провокира животните по няколко начина, поднасяйки им любими за тях неща, които обаче те нямат право да употребяват. Ще се изкушат ли по-податливите и какви ще са реакциите на останалите, отговорите тази вечер от 20.00 часа по Нова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?
Уличен артист подари своя картина на Сара Джесика Паркър

Напишете дума/думи за търсене