Камелия Воче плаче и иска да напусне VIP Brother

Албена и Людмила накараха Камелия Воче да си събере багажа. Певицата страда и реве често, защото се поддава на провокациите на майка и дъщеря.  

Тя най-често влиза в пряк конфликт с Людмила, а повод за скандали винаги са хигиенните навици на рускинята. В новата седмична мисия "Демокрация" съквартирантите взимат решения по различни битови въпроси чрез демократично гласуване, или така поне си мислят. Тайната мисия на Албена е да бъде единствената, чийто глас се зачита, без другите да разберат. Това директно я превръща в абсолютен диктатор под прикритие.

Днес съквартирантите трябва да изберат кои да са двете чистачки, които да излъскат Къщата до блясък. Албена на драго сърце изпраща Камелия Воче и Кали да се трудят и именно това решение отприщва поредица от скандали. Резултатът - Воче си събира багажа и иска да напусне най-известната Къща. Колко тежки трябва да бъдат разменените думи и колко силно опънати нервите, за да се стигне до такова решение, ще разберете тази вечер от 20.00 часа по Нова.

Междувременно, семейство Манови продължават да са във война, а Жени - да спи при Кали. След многократни опити да намери близост със съпругата си, Тачо ще я предупреди, че може да потърси ласки при други жени. Поводът не закъснява, а Елена Кучкова се оказва в ролята на изкусителка, която "невинно" моли за помощ в кухнята.

Тази вечер, на живо в ефира на Нова, ще стане ясен последният номиниран за тази седмица. За първи път в 10-годишната история на предаването Big Brother оставя на феновете да вземат това важно решение. Какви са резултатите от гласуването, можете да видите на Facebook страницата на предаването.

В „Голямата уста" пък Венета Райкова за първи път ще възложи мисия на един от съквартирантите на живо. Зрителите ще видят и култови, неизлъчвани до момента видеа на колоритната Людмила Захажаева. Кой ще е поредният, попаднал под кръстосан разпит на живо от Изповедалнята, и колко добре Зорница Линдарева имитира Людмила, ще разберете тази вечер от 22.00 часа по Нова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене