Васил Найденов с кола до Анталия за рождения си ден

Васил Найденов на една от почивките

Васил Найденов заминава в понеделник за Анталия да отпразнува на 3 септември 65-ия си рожден ден. С него пътуват Богдана Карадочева и Стефан Димитров, които също се боят от полети. Това предполага приятелят на певеца Ивайло Манолов да шофира техния “Фолксваген Фаетон” 1300 километра - растояние, което се изминава за около 14 часа. Но компанията не е на състезание, затова лежерно ще отпочине в Истанбул.

Там Богдана Карадочева планира да види и новите модни тенденции в кожените дрехи, които са стара нейна слабост. Затова компанията е запазила апартаменти в хотел край Босфора, а във вторник сутрин поема към курорта Кемер в Средиземно море.

Собственикът на 7-звездния хотел сам се е заел да направи голям масраф на Васил Найденов. Той е български изселник в Турция и откакто певецът харесал хотелския палат, не само лично го посреща и подготвя пиршеството, ами и е сред поканените на рождения ден, обяснява Ивайло Манолов.

Още от сутринта в луксозния апартамент на Кеца ще започнат да се носят цветя и поне 3 торти (с черно 12-годишно “Джони”), като най-специалната се пази за вечерта. Към компанията вероятно ще се присъедини със съпругата и трите си деца бизнесмен от Варна, който всяка година по това време също е на почивка там и Васко редовно ги канел на празненството.

Именитата компания ще остане 12 дни в Анталия. На известния работохолик Васил Найденов почивката му ще дойде дюшеш, тъй като дни преди да замине изкарваше по 12 часа в студиото, където записваше нови песни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене