Китайска актриса доказа, че не е претърпявала пластични операции

Снимка: Weibo

Лют спор за това дали красивата китайска актриса Ян Вин, снимала се в много филми под псевдонима Анжела Бейби, е преминала през ръцете на пластични хирурзи и така е постигнала забележителната си красота или всичко е природна даденост се завихри в Пекин, съобщи „Индипендънт”.

Представител на китайска клиника за пластична хирургия директно обвини актрисата, че външността й е сътворена от негови колеги. Анжела Бейби обаче отхвърли това като лъжа.

Според нея, европеидните си черти тя дължи на свой дядо-немец и никога не е ползвала услугите на клиника за пластична хирургия. За да докаже правотата си, актрисата се обърна към независим експерт-медик и той потвърди натуралния характер на красотата й. Преди това момичето премина през рентген и други процедури , които недвусмислено доказаха, че няма намеса в костите, както и в меката част на лицето й.

За компенсация Ян Вин е поискала от китайската клиника 79 000 долара обезщетение. Това е втори случай, когато към китайка се отправят обвинения за пластична намеса в красотата и тя се защитава с доказателства. Преди време това направи и жената на известния китайски актьор Хуан Сяомин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене