Топ 5 на най-предпочитаните мъжки обувки

Мъжкият вкус е не по-малко капризен от женския. Много от господата не правят компромис нито с качеството, нито с модела обувка, а всеки си има любим такъв. Водещи онлайн магазини за обувки изведоха петте най-предпочитани мъжки модела.

5. Класически официални обувки

Може да ги намерите в два основни стила – дерби и оксфорд. Първите са малко по-неофициални и с еластични връзки. Но въпреки привидната им строгост и двата вида могат да се носят както с костюм, така и с тъмни дънки или панталон. Преобладаващият цвят сред двата модела официални обувки е черен и тъмно син.

4. Броги

Популярни са в Европа и са характерни с малки точици по шевовете и бомбетата. Стилът им е класически, могат да се съчетават перфектно както с официално така и с по-ежедневно облекло. Носят свежест във визията, а най-предпочитаните цветове са в кафявата гама.

3. Еспадрили

Перфектното решение за летните дни, от плат и коноп. Удобството за крака се съчетава перфектно със стила. Има богато разнообразие от разцветки, в зависимост от избрания плат за горната част. Бе значение дали моделът е по-отворен или с връзки, лекотата за крака е гарантирана, а това перфектно устройва забързаното мъжко ежедневие.

2. Мокасини

Разпространението на тези изключително удобни обувки, които се обуват за секунди, започва от норвежците. Дизайнът е изчистен, материята често е велурена. Могат да се носят както формално така и кежуъл. Съчетават се добре с плетени жилетки и са перфектен избор за есента и пролетта.

1. Кецове

Далеч от офиса, това са най-любимите мъжки обувки. Свобода, комфорт и небрежен чар, който придобивате с носенето им. Има безброй видове и стилове на кецове, а цените им варират. Без проблем се съчетават с джинси, светли и тъмни дънки или каки панталони. Колкото повече чифтове имате – толкова по-добре.

А кой е вашият любим модел обувка?

Напишете дума/думи за търсене