Онлайн магазин Мебелино – любимо място за пазаруване

В забързаното ни ежедневие рядко ни остава свободно време, затова онлайн пазаруването се е превърнало в предпочитан начин да се сдобиеш с нещата, от които се нуждаеш. Лесно, бързо и не отнема много време. Това е и причината за откриването на Mebelino.bg

За кратко време, от което е на пазара, сайтът успява да заеме челните позиции по продажби и доволни клиенти. Продадените артикули са 6000, доволните клиенти – 3000, страницата в социалната мрежа Facebook може да се похвали с над 80 000 харесвания, които продължават да се увеличават с всеки изминал ден.

Мисията на екипа е да предлага мебели, които да могат да удовлетворят вкуса на абсолютно всеки, които да бъдат в крак с тенденциите в производството на мебели и, които разбира се, да бъдат висококачествени. Клиентите са максимално улеснени -могат да поръчат мебели на изплащане, които ще пристигнат бързо до която и да е точка в страната благодарение на собствен транспорт и куриерски фирми. За да се чувстват сигурни потребителите, заплащането става на място чрез наложен платеж.

„Мебелино Груп“ ЕООД е член е на Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

Стремежа е да се предлагат мебели и аксесоари по последен писък на модата.

Общият брой на предложените на сайта продукти е над 3000, а разнообразието им е неограничено. “Мебелино” предлага обзавеждане за всяка една част от дома. Фирмата предлага маси, столове и кухни от масив, както и от ПДЧ, като техни производители са вече утвърдени български компании. Холните секции успяват да допринесат за модерната визия на всяка дневна. Спалните са запазена марка – в сайта могат да бъдат открити над 200 модела. Към тях се предлагат и удобните матраци единствено и само на водещи производители в България. Фирмата предлага и обзавеждане и за стаята на малчуганите. Гардероби, скринове, легла, дори и цялостно обзавеждане – всичко като излязло от фантазията на малко дете. Антрето, макар често да е подминавано, има своя собствена част, в която ще откриете и продукти за него като модулни системи, портманто комплекти, огледала и закачалки. „Мебелино” не спира дотук .В разделът „Офис” клиентите ще намерят елегантно обзавеждане подходящо за всяко съвременно работно място. За банята „Мебелино” разполага с долни и горни шкафове, огледала, както и цели комплекти. Сайтът е отделил внимание и на градината, където ще прекарваме времето си през топлите месеци. За аранжировката й се предлагат маси, столове, аксесоари за двора, както и беседки направени изцяло от материал, който да устои на атмосферните влияния. В категория „Текстил” всеки клиент може да открие подходящите за него спално бельо , покривки, възглавници и др.

„Мебелино” знае, че за да е красиво едно жилище, то трябва не само да изглежда добре, но и да предлага уюта, който търси всеки човек .

Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене