БГ Радио става на 16 години!

БГ Радио отбелязва рождения си ден с 16 радиопремиери на български песни

БГ Радио - радиото, което пуска само и единствено златни български песни и съвременни хитове, навръшва цели 16 години! От създаването си на 3-ти март 2001 до днес, БГ Радио е дом на българската поп и рок музика, където се раждат стотици хитове.

И точно за 16-ия рождения ден на БГ Радио, едни от най-обичаните български изпълнители, са подготвили своите най-нови песни. На 3-ти март, в специалната празнична програма на БГ Радио, за първи път ще прозвучат 16 чисто нови изпълнения. Маратонът от музикални премиери започва в 8 сутринта и ще продължи до полунощ. Единствено слушателите на БГ Радио ще могат първи да чуят най-новото от Графа, Михаела Филева, Любо Киров, Pavell & Venci Venc’, Дует Ритон, Рут Колева, Орлин Горанов, VenZy и Скандау, Атлас, Виктор Калев, Йорданка Христова, Мери Бойс Бенд, Deep Zone Project, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, Гергана Николаева и Дичо, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Илия Ангелов.

Уникалната 16-часова програма на БГ Радио е подготвена не само, за да отбележи рождения ден на най-българското радио, а и за да докаже, че хубавата българска музика е разнообразна, развива се всеки ден и е винаги на мода. БГ Радио е и медията, която утвърждава позитивно българския дух сред милионите си слушатели в страната и по целия свят.

Слушайте празничния ефир за рождения ден на БГ Радио на националния празник на България – 3-ти март! 16 години БГ Радио, 16 радиоремиери на бъдещите български хитове и още много от любимата родна музика - на честотите в цялата страна, онлайн и чрез мобилните апликации за iOS, Android и Windows.

Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене