Алекс Раева: Дончо ме укроти

С Дончо – мъжа, който я влюби в доброто

За пръв път видях Алекс Раева преди няколко петилетки на Попа, красива с цветните си обувки на ток и блестящите коси в червеникав отенък. Харесах я от раз, въпреки че имаше нещо припряно в нея. Втория път, когато се озовах отново на една ръка разстояние от нея, се запознахме. Беше дошла в коледната редакция на една друга медия, понесла симпатичното си чихуахуа с дефектна лапичка и грандиозно име Ози Озбърн. Оттогава минаха почти 6 години, в които тя остави зад себе си доста километри телевизионен ефир, създаде талантлива музика и влюбено укроти опърничавия си нрав.

В предишно интервю за нашата медия каза, че искаш да си делфин, но си акула. Още ли си в кожата на този хищник?

Не, ставам по-добра (смее се). Хората, които са до мен, ми казват, че малко съм облагородила характера си, който невинаги е много благ. Мисля, че се доближавам до делфина. Не съм толкова добра, разбира се, но вече съм поукротила ноктите.

А какво те променя?

Определено човекът до мен, а сигурно и възрастта. Нормално е човек като расте и придобива някакъв опит, да разбира кои са важните неща, кое го кара да се чувства добре. Когато си по-добър, се чувстваш по-добре.

Дончо омекотява ли те?

Абсолютно, да. Не казвам, че главно той ме е променил, но определено има много голяма роля в това. Той просто изначало си е по-добър. Радвам се, че аз се заразих от него, а не той от мен. Не казвам, че съм лош човек, но имам резки черти на характера. Избухвам. Това е нещо, което никога не съм мислила, че може да се промени. Приемала съм го като част от характера. Това може би са хормоните, бушуващи, докато човек се оформи и стане личност. Но определено Дончо е този, който ми помогна за това.

Целия текст четете на mila.bg

Човек трябва да има търпение любовта да се случи
Човек трябва да има търпение любовта да се случи
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене