Иван Лечев: Влюбен съм като магаре

снимка: личен архив

В момента Иван Лечев е един от менторите в „Гласът на България“. Той и неговата любима – актрисата Евгения Александрова, открехват вратата на интимния си свят, показвайки ни любовта, която изпитват.


Жени ме спечели с абсолютно всичко. Първо - изглежда страхотно, аз харесвам точно такъв тип жена, какъвто е тя. А като започнахме да си говорим, ме заплени и с това, което представлява като личност. Тя е страшно забавна и будна. С нея може да се говори за всичко. Много артистична е естествено, прави смешки. В нея са събрани много неща наведнъж. Пее, танцува, след това се оказа, че и рисува много хубаво. Страхотно момиче!

Гледах я в “Ритъм енд блус 1” три пъти, а в “Ритъм енд блус 2” четири пъти, дори помогнах донякъде да се реализират нещата. Влюбен съм като магаре, до уши. Тя напълно си го заслужава, всеки ден се убеждавам в това. Вкъщи тя отговаря за салатите, а аз за месото и виното, тъй като съм дипломиран сомелиер и правя вино. Страшно го обичам това момиче и съм щастлив, че се оженихме и имаме детенце. Тя ме прави изключително щастлив.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене