10 начина да изглеждаш с 5 години по-млада (видео)

И изобщо няма да намесваме чичо Доктор! Защото преди да предприемем хирургическа и всякаква друга медицинска намеса, можем много лесно да поизлъжем годинките и сами.

1. Внимавай с цвета на косата

Да оставим експериментите с цвета на косата на Лейди Гага. Колкото по-естествен цвят изберем за себе си, толкова по-младежко ще е излъчването ни. Твърде светлите нюанси не са за предпочитане. Прекалено тъмните също изглеждат изкуствени. В най-добрия случай се спрете на цвят, съвсем близък до вашия естествен.

2. Изберете си подходящ фон дьо тен

Ако до този момент не сте ползвали фон дьо тен, време е да го направите и ще останете доволни. Фон дьо тенът прикрива всички дребни несъвършенства, прави кожата да изглежда загладена и блестяща и визуално смъква поне 5 години от лицето ви. Отгоре на всичко и противно на общото мнение той е полезен с това, че създава предпазен филтър от замърсения въздух и всички боклуци, които имат досег с кожата на лицето ни.

3. Вземете си дънки с малко ликра

Ликрата стяга това, което е под нея, така че винаги поглеждайте етикета, когато купувате дънки. Добре е да държите на естествените материали, но поне 2% от съдържанието им трябва да е от стягащо като ликрата например.

4. Блясък за коса

Вече изборът от продукти за коса е толкова голям, че едва ли ще ви е трудно да си харесате такъв, който предава блясък на косите ви. По едно впръскване на ден и младостта се събужда.

Целия текст четете на mila.bg

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене