Кои двойки са се влюбвали повече от веднъж в киното?

Ако сте любителки на любовните филми, сигурно и вас ви дразни, когато няма никаква, ама грам химия между главните герои, които уж трябва да пращат от страст и обич.

Понякога обаче има толкова искри на екрана, че веднага тръгва мълва, че актьорите не играят любов, а я изпитват и зад камерите. Вижте кои холивудски звезди успешно ни заблуждават в емоциите си и то не веднъж.

Брад Пит и Анджелина Джоли

„Край морето“ отново среща една от бившите кралски двойки на Меката на киното на екрана. В лентата Брад Пит и неговата законна съпруга Анджелина Джоли ще играят за втори път рамо до рамо, като този път дъщерята на Джон Войт ще режисира благоверния си. Във филма двамата играят отново двойка, след като преди десет години дебютираха като такава и в киното, и в живота. Снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит“ ги влюби, но този път те ще се озоват на доста по-мрачно любовно място. Историята в „Край морето“ ни въвлича в света на двама съпрузи, които почти не намират любов в сърцата си един към друг. Интересен факт, имайки предвид, че Джоли и Пит снимаха лентата, докато бяха на меден месец на остров Гозо, Малта.

Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет
Джак и Роуз завинаги ще останат в романтичните анали на кинаджиите и любовта им разиграла се в „Титаник“. Това е филмът, който среща Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет з апръв път през 1997-а. Тогава те се обичаха безпрекословно, 11 години след това обичта им беше по-туткава и вяла в „Пътят на промените“, където играеха мъж и и жена, натоварени с тежката задача да премислят брака си.

Ричард Бъртън и Елизабет Тейлър
Безспорно една от величествените двойки, живяли някога на тая земя. Британските легенди се обичат бурно, шумно, насилствено, мощно. Бъртън и Тейлър участват заедно в 11 филма. Първият обаче е този, който натежава сърцата им с любов. „Клеопатра“ през 1963 година е лентата, която ги среща, а непокоребимите характери са тези, които ги разделят.

Целия текст и галерия вижте на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене