Армен Джигарханян се развежда с 44 г. по-младата си съпруга, окрала го

Армен Джигарханян в София през 2012 г. Снимка: Архив

82-годишният народен артист на СССР Армен Джигарханян е в болница и не иска да вижда повече третата си жена - 38-годишната Виталина Цимбалюк-Романовска. Между двамата тече бурен скандал, който отразяват всички руски медии. Появиха се и много лъжи - като например, че тя направила опит да го убие и той затова е в болница.

Много издания написаха, че съпругата на актьора е подала сигнал в полицията, че след скандал вкъщи той е изчезнал в неизвестна посока. Караницата била заради пари. Появиха се и съобщения, че той се оплакал в полицията, че тя направила опит да го убие.

Само че голяма част от гръмките съобщения бяха опровергани. Оказа се, че Джигарханян не е писал оплакване до полицията, а готви документи за развод. Самият актьор коментира в тв предаване: "Това е рядко гнусна история, не може да се разкаже току-така. Тя се държа гнусно. Тя е крадец, а не човек!" Джигарханян каза още, че няма да й прости.

Двамата сключиха брак през февруари 2016 г. Виталина стана третата жена на актьора. От 2015 г. тя заема длъжността директор на Московския драматичен театър под ръководството на Армен Джигарханян.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене