Манолев уволнява Белчев

Манолев поигра 58 минути в дербито Снимки: Владимир Стоянов

Скандал с един от тарторите в отбора Станислав Манолев е на път да изяде главата на треньора на ЦСКА-София Стамен Белчев. Двамата са в обтегнати отношения от известно време, но разривът стана ясен на всички в дербито с "Левски" (2:2).

Националът бе сменен в 58-ата минута от Кирил Десподов. При излизането си той поздрави съотборника си, но не и треньора. Тръшна се ядно на резервната скамейка и започна да удря с юмрук по нея. След изравнителния гол на Роман Прохазка за "Левски" няколко минути по-късно Манолев отново стовари един тупаник на пейката и бесен се прибра в съблекалнята без да догледа мача.

"Защо бях сменен? Не знам. Питайте треньора. Ядосан съм, защото това беше мач за печелене, но такива са указанията и това направихме", заяви ядно Манолев след мача.

Самият треньор не коментира разногласията си с една от звездите в тима, но нахока играчите, че не спазили указанията му.

"Не ни се получи играта и стратегията, която бяхме планували - каза Белчев. - Заслужено равенство. Не ми хареса владеенето на топката. Подведохме се по играта на "Левски" с изритани топки. Стояхме далеч от съперника. Не можехме да пресираме и противодействаме. Играехме бавно с топката. Давахме възможност да ни пресират. Така човекът с топката се принуждаваше да я изритва. Указанията за второто полувреме бяха да излезем по-напред, да не примаме играта пред наказателното поле, защото съперникът може да играе един на един, но не се получи."

Все повече се прокрадват информации, че неговият стол сериозно се клати. Факт е, че зад Манолев ще застанат и всички играчи, които дойдоха на "Армията" от Ловеч, както и капитанът Николай Бодуров.

Според последните слухове, собственикът на клуба Гриша Ганчев е свикал спешна среща, за да бъде обсъдено бъдещето на Стамен Белчев начело на "червените". Босът е недоволен от играта на футболистите в последните мачове и повечето от шефовете искат по-добри резултати. Срещу оставането на Белчев е и Стойчо Стоилов, който е доста близък с Манолев и още няколко от играчите.

Ако все пак се реши треньорът да остане, то ще му бъде поставено условие. ЦСКА-София ще трябва да спечели поне 4 точки в следващите два шампионатни мача - победа над "Славия" и поне точка от сблъсъка с "Лудогорец".

Голмайсторът на "червените" Фернандо Каранга едва не предизвика скандал. Той не спря да дразни феновете на "Левски" над тунела на сектор "А" при влизането си в него на полувремето и след края на мача. Това вбеси ултрасите, като само намесата на стюардите не доведе до ескалация на напрежението.

Каранга, който се представи доста зле в мача, бе наблюдаван от куп скаути. Да го гледат бяха пристигнали емисари на клубове от Италия, Турция и Кипър.

При смяната си Станислав поздрави Десподов, но не и треньора си
При смяната си Станислав поздрави Десподов, но не и треньора си
Белчев може да се раздели с поста си
Белчев може да се раздели с поста си
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене