Бате Енчо чука 60 г. със съседки

Бате Енчо вдигна малък купон за празника си

Виктория СТОЯНОВА

Бате Енчо отпразнува 60-ата си годишнина заедно със... съседите. Това разкри за "България Днес" самият Енчо Данаилов, който цялата ни страна познава като телевизионен водещ на предаването "Кой е по-по-най" Бате Енчо. "Съседите ми са най-добрите хора, които познавам, и с тях отпразнувах празника. Разбира се, и моите роднини присъстваха", каза Данаилов.

Актьорът просвири на укулеле
Актьорът просвири на укулеле


Въпреки възрастта неуморимият актьор не спира да играе на сцена, а възрастта за него е без значение.


"Вече започвам да мисля за 70-ата годишнина. Никога не съм се страхувал или плашил от възрастта. Това е само цифрово изражение, продължавам да танцувам и играя в различни представления и по мероприятия.


От 20 години Бате Енчо ръководи един от най-големите увеселителни паркове в София и организира детски програми.


Артистът е категоричен, че не съжалява за нищо през живота си и че се гордее с работата, която е постигнал.


"Горд съм, че дейността ми се е оценявала през годините от много хора, както и че съм прехвърлил границите на страната ни с нея", сподели Енчо.
Запитан какво още не е постигнал, той отговори: "Няма нещо, което да съм си поставил за цел и да не съм го постигнал. Винаги си поставям задачи и ги гоня, докато не ги реализирам. Гледам да се усъвършенствам. Миналата година се научих да свиря на укулеле (малка китара). Последните месеци реставрирам стари музикални инструменти - гъдулка и цигулка".


Кукленият артист бе категоричен, че не обръща особено внимание на подаръците, затова и не може да се сети за най-ценния, който е получавал. С умиление той разкри най-вълнуващия си детски спомен, а именно първото си качване на сцена, когато бил само на няколко годинки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене