Гимнастички за секс

Олимпийската шампионка Макейла Марони била една от жертвите на лекаря на националния отбор на САЩ.

Гимнастичките винаги са привличали мъжките погледи. Най-вече заради гъвкавостта на тялото си, като мнозина си представят какво би станало в леглото с някоя от тях.
Само за броени месеци обаче спортът бе разтърсен от няколко крупни скандала, които разкриват и другата страна на елита.

Последна украинката Татяна Гуцу хвърли бомбата, като обвини в изнасилване иконата на този спорт Виталий Шчербо - единствения в историята, който печели 6 златни медала на олимпиада.

Гуцу също има две титли от олимпийски игри. Според нея в Щутгарт през 1991 година по време на турнира за световната купа, когато е само на 15, Шчербо я обладал против волята . За това знаели Татяна Торопова и Рустам Шарипов. “Чудовището, заради което живеех в собствения си затвор дълги години. Знам, че ще се защити, но моите доказателства са неоспорими. Ще се боря докрай”, написа Гуцу във фейсбук с хаштаг MeToo, който стана модерен за обвинения в тормоз в САЩ.
Годините преди олимпийските игри в Барселона са последните, в които има нещо като СССР. Там участва сборният тим на ОНД, след което републиките се разцепват окончателно.

И двамата вече живеят в Америка. Гуцу изненадващо прекрати кариерата си още на 17 години. Виталий остава на подиума до 25, когато се потрошва в мотоциклетна катастрофа. И се установява в Лас Вегас, където има една от най-известните школи в света.

Думите на Гуцу поне за момента висят във въздуха. Торопова е категорична, че не си спомня нищо за подобен инцидент. Майката на Шчербо смята, че украинката просто търси някой долар компенсация. Други пък вярват, че всичко е атака срещу бизнеса на Виталий.

За сметка на това обаче скандалът с бившия лекар на националния отбор на САЩ Лоурънс Насър вече придобива огромни размери. По последни данни лицензираният остеопат е оправил близо 150 състезателки по времето, когато е работил за федерацията и за щатския университет в Мичиган. Остеопатията се базира на масаж, като Лоурънс точно това е правил.

През по-голямата част от времето той мачкал доста усърдно гърдите и гениталиите на гимнастичките. При някои вкарвал пръсти във вагината и ануса, а при трети направо си правел секс. С обяснението, че ползва световнопризнат метод на лечение.
Скандалът с Лоурънс Насър стартира през декември миналата година, когато ФБР
откри в дома му над 37 000 снимки и видеа с детска порнография, включително и един запис как си играе с невръстни девойки в басейна, като всички са голи. През юли тази година той се призна за виновен и през декември се очаква присъдата му, която може да е до 33 години затвор според законите в Мичиган.

През февруари тази година три от националките на САЩ: Джанет Антолин, Джесика Хауърд и Джейми Данцшер, в програмата “60 минути” директно разказаха как са правили секс с лекаря. Най-директна бе Данцшер, която намекна, че всичко е било известно дори на националните треньори Бела и Марта Кароли, които карали гимнастичките да си мълчат. Иначе Джейми и лекарят го правили по цял свят,
като дълго време тя вярвала, че е единствената за него.

Данцшер е най-известната от трите, като тя е част от националния отбор, който печели бронз в отборното състезание на олимпиадата в Сидни през 2000 г. Той бе получен, след като бе открито, че китайците са фалшифицирали датата на раждане на Донг Фанксиао и бяха декласирани.

Само преди броени дни към тях се присъедини и Макайла Марони, олимпийската шампионка в отборното от олимпиадата в Лондон, която в момента прави доста сериозна кариера като актриса и певица. Марони има участие дори в култовия сериал “Кости”, където е в епизода “Искри в парка”.

Според Марони лекарят започнал да прави секс с нея още като 13-годишна и всичко продължило до края на кариерата преди олимпиадата в Рио.

“Винаги обясняваше, че това е метод на лечение, който е по цял свят. Когато бях на 15, си спомням, че пътувахме дълго. Той ми даде хапче в самолета. Когато се събудих,
бях в стаята му, а той ме “лекуваше” отзад. Исках да умра”, обяснява тя.

Самата Марони обаче е известна с фриволното си поведение, като преди няколко години предизвика сериозен скандал със свои доста предизвикателни фотоси в социалните мрежи.

Според последните данни от разследване на “Индианаполис Стар” само за последните 20 години в САЩ има минимум 368 случая на сексуален тормоз в гимнастиката от страна на треньори, собственици на школи и лекари.
Това включва от директно сношение до снимки на голи момичета на 6 години, когато се правят първите стъпки в спорта.

За съжаление, сред тези случаи е и този на бившия ни национал по спортна гимнастика от олимпиадата в Сеул Мариан Пенев, който през 2006 година се призна
за виновен, че е имал 5-месечна връзка с 13-годишна. Той бе осъден на 16 години затвор след споразумение с прокуратурата. Синът му Еди Пенев първо бе национал на България, а след това и на САЩ, като в момента е един от най-добрите гимнастици на света.

В интервю за “24 часа” през 2013 година Нешка Робева обвини съпруга на Бианка Панова Чавдар Нинов.

“Намесих се, като поисках дисциплинарното уволнение на Чавдар Нинов по няколко причини. Първо, заради това, че злоупотреби с доверието ни и лъжейки, че
лекува едно 17-годишно момиче, се възползва от нея като мъж Второ, защото се оказа, че се е самообявил за доктор, без да има право на това. И трето, защото се опита да се пазари с мен случаят да бъде прикрит. Чавдар Нинов не беше уволнен, бе само преместен, така че двамата влюбени би трябвало да са благодарни на комунистическия режим. На всяко друго място за подобно деяние би бил съден. Но какво ли не прави любовта... Трогна и най-коравосърдечните комунисти - срещу определени услуги, разбира се... Като да ме черпи с бонбони, пък от кутията да изпадне микрофон!”, каза тогава Нешка.

И за да не останат назад, и във Великобритания избухна скандал с гимнастички. 25-годишният Райън Маккий, който е представлявал Шотландия на игрите на Британската общност, бе прибран, защото се опитал да свали две момичета от клуба си, които били на 14 по време на неговите атаки.

В периода от 2010 до 2015 година той се целувал с едната и си разменил голи снимки с девойката. От другата искал да му прати свои такива. Маккий, който работи като барман, се обяви за невинен, но бе признат за виновен по три от обвиненията срещу него и сега очаква присъда.

Татяна Гуцу на олимпийдата в Барселона през 1992 години и днес, когато обвини Виталий Шребво в изнасилване.
Татяна Гуцу на олимпийдата в Барселона през 1992 години и днес, когато обвини Виталий Шребво в изнасилване.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене