Модни тенденции – война или съюз между обувки и бижута

Източник: FreeImages.com/gabor weisz

Есента идва - времето вече не е приятно, но това не е причина за тъга! В крайна сметка, сега е моментът да се актуализират гардероба и да добавите любими обувки и аксесоарите за студения сезон. За да са още по-полезни известни модни дизайнери дават някои насоки:

Всяка нова колекция е резултат от съвместната работа на специалисти, италиански дизайнери и американски модни консултанти, което означава, че напълно отговаря на всички световни стандарти и модни тенденции.

Обувките и аксесоарите са избор, достоен за едно модерно активно момиче, което може да изглежда 100%, но за това тя не е готова да пожертва комфорта си.

В новата колекция 2017/18 всяка жена ще може да избере обувки, които да хареса, да й дарят комфорта и удобството.

Когато нова колекция от обувки и бижута есен-зима 2017/18 бъде правилно съчетана, представителката на нежния пол, няма да остане незабелязана.

Какво предлага новия сезон?

Всяка жена иска да бъде неустоима и в същото време да стои твърдо на краката си - във всички сетива, а модели от есенно-зимна колекция отговарят на всички тези изисквания. Благодарение на невероятно удобни обувки и качествени естествени и еко материали , от класически лодки до елегантните високи токчета и стилни ботуши на тънък ток, притежателката им може да си позволи да се чувства уверена и без досадни усещания за дискомфорт.

Момичетата, които избират класически, новата колекция класически обувки с елегантни токчета, най-често се спират на модели с лачена кожа, велур, еко кожа... Комбинацията от тези материали и съответните цветове и нюанси няма да скучаят дори и за най-консервативните дами!

Дизайнерите са се погрижили да откликнат на тихите почитателки на класика и удобна и стилна бижутерия. Те съчетават в предложената си миниатюрни и по-грандиозно забележими детайли, които вмъкват в самите обувки с токчета.
Всеки един модел обувки са стабилни, въпреки, че масивните подметки са заменени достойно от височината на тока.

Внимание се обръща и на цветове. В новите колекции обувки и бижута есен-зима 2017/2018 присъства не само строгото черно, но също така и елегантното и някои специални нюанси с ярки акценти като червено и фуксия, който позволява да изберете чифт почти за всяко облекло.

Модерни линии в колекцията есен-зима 2017/18 са се погрижи всяко момиче, живеещо в ритъма на големия град, да избере красиви и удобни обувки за себе си.

За жените, които оценяват комфорта на първо място, се подготвя линията с невероятно удобни обувки в зимен стил. Спортният стил в ежедневието придобива все по-голяма популярност и се превръща във вдъхновение за дизайнерите при създаването на различните серии.

Някои есенно-зимни модели дамски обувки съчетават невероятна женственост и грация. Те се усеща във всяка двойка от тази линия! Тънък висок ток, грациозни линии, комбинация от действителни текстури и отпечатъци - всичко това ще позволи на всяко момиче да се чувства като героинята на филма от старата епоха.

За почитателките на непринудения дизайн са моделите обувки със стабилни токчета, масивни подметки и интересните цветови решения. Те създават оптимален баланс между модните тенденции и комфорта.

Тези момичета, които обичат да бъдат в разгара на модата и завладяват със стил и смели комбинации, със сигурност ще намерят своят модел стилни обувки и неочаквани комбинации от текстури

Новата есенно-зимна колекция от обувки и бижута се предлага онлайн в магазина за всяка дама и момиче, което гордото е наричано икона със стил!

Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене