Животът на Кейт преди принц Уилям

Снимка: Ройтерс

Често виждаме херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън да присъства на не малко събития, дори докато е бременна. Тя поема най-различни обществени ангажименти всяка седмица.

След като Кейт се сгодява, а през 2011 година омъжва, посещенията и речите по официални събития се увеличават значително, пише сп. "Харпърс базар".

Когато Кейт завършва средното си образование, малко преди да стане студент, посещава Чили. В страната Мидълтън участва в благотворителна програма.

Известно време е учила в Британския институт във Флоренция, предаде vesti.bg

Висшето си образование получава в университета Сейнт Андрюс в град Пангбърн, където се запознава с принц Уилям през 2001 г. Младата Мидълтън завършва през 2005 г. с отлична диплома в специалност "История на изкуствата".

След това Кейт започва да работи в семейната фирма за кетъринг на родителите си Карол Голдсмит и Майкъл Мидълтън. По-късно младата Мидълтън се премества да живее в Лондон, където работи на непълно време в скъп магазин за дрехи. Там тя организира доставките на аксесоари.

Бел Робинсън, основателка на магазина, споделя години по-късно в интервю за британския в-к "Вечерен стандарт", че Кейт била много зряла и отговорна спрямо задълженията си, въпреки че по това време тя е вече преследвана от папараци и журналисти.

"През обедните почивки тя идваше в кухнята, винаги правеше компания на колегите. Разговаряше с всеки - от шофьорите, които доставяха стоките, до момичетата на касите", разказва Робинсън.

След известно време Кейт напуска работа, за да отдели време за себе си, както и да се отдаде на едно от любимите си хобита - фотографията.

През 2010 г. светът разбира, че Кейт Мидълтън ще бъде член на кралското семейство.

Тогава тя заяви в интервю, че макар да е напрегната, ще се постарае да работи много здраво, за да представя монархията в най-добрата й светлина.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса
Стоичков на върха на щастието - стана дядо на внук!
Тейлър Суифт и приятелят й Травис Келси няма да присъстват на Мет Гала 2024
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща

Напишете дума/думи за търсене