Георги Пеев се разведe

Пеев и Боряна бяха сред най-стабилните футболни семейства

Едно от най-стабилните на пръв поглед семейства във футбола - Георги и Боряна Пееви, се разпадна, научи "България Днес". Двамата се разведоха след близо 20 години брак.

Бившият халф на "Локомотив" (Сф) и "Амкар" и половинката му са се разделили преди няколко месеца. Това е изненадало мнозина от близките им авери, защото двамата до последно изглеждали щастливи заедно. Те продължават да се чудят за причината за края на брака на Георги и Боряна. Факт е, че те вече не живеят заедно, а малко след раздялата им официално са подали документи за развод.

След раздялата им бившият национал, който игра и на Евро 2004 в Португалия, намери утеха в компанията на приятелите си. Сред тях са Георги Иванов-Гонзо и съпругата му Мариета, Захари и Ирина Сиракови, както и Теодор Салпаров и Ралица Паскалева. Волейболният ас дори му пожела скоро и той да срещне любовта като него.

"Пожелавам ти и на теб скоро да намериш любовта, която заслужаваш", написа Салпаров на Пеев. По същото време Георги бе на почивка в Тайланд с приятелска двойка и непозната мадама. Тя се казва Десислава и преди това също е засичана в компанията на бившия футболист на няколко пъти. Не е ясно дали връзката им е сериозна, или все още е на етап флирт.

Георги с Десислава (до него) и приятелска двойка в Тайланд Снимка:
Георги с Десислава (до него) и приятелска двойка в Тайланд Снимка:

Иначе Георги и Боряна Пееви бяха заедно от 1999 година. Запознава ги техен общ приятел. Тогава футболистът е на 20 години, а избраницата му на 16. Красавицата работи в кафе в близост до стадион на "Локо" (Сф), където халфът рита тогава. Любовта им пламва бързо и оттогава двамата са неразделни. През 2002 година вдигат сватба, а кумове са им Стилиян Петров и съпругата му Паулина. Имат две дъщери - Ванеса и Адриана. Дълго време Боряна беше безспорната хубавица №1 в националния отбор, докато мъжът й играеше в него.

Бившата на футболиста се занимава с изработка и продажба на бижута. След раздялата им с Пеев се е съсредоточила в отглеждането на децата им. Те се виждат свободно и с баща си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене