Крисия като принцеса, феновете недоволни

Крисия раздава целувки

Крисия стана принцеса!

Талантливото момиченце намекна за аристократичното си потекло, като се снима в замък.

"Каква е една днешна принцеса, ако си няма замък?", написа шеговито изпълнителката в социалните мрежи и показа фотосесия, която си е направила в розово-лилава постройка от приказките. Крисия раздава целувки на почитателите си и позира в разчупени пози, намеквайки, че е истинска принцеса.

Певицата позира пред замъка си/ Снимки: Инстаграм
Певицата позира пред замъка си/ Снимки: Инстаграм

Фриволното й поведение никак не се хареса на интернет потребителите, които буквално я съсипаха от критики. "Може и да си талант, но малко се превземаш и си станала доста голяма кифла", написа яростна нейна последователка в социалните мрежи. "Днешната принцеса без замък е жена, която работи здраво всеки ден, независима е, интелигентна и по-красива от която и да е принцеса", клъвна я друга словесна агресорка. Имаше и такива потребители, които искрено се зарадваха на поредната й импровизация, като я определяха като "сладка", "красива" и "много яка".

Има и десетки интернет потребители, които питат Крисия защо вече не участва в рубриката си в "Шоуто на Слави" - "Запознай се с малките". От няколко месеца Крисия не се появява в телевизионното шоу и е пълна мистерия какво се случва с професионалното й развитие. Отстраняването й не беше обявено никъде официално, което още повече подсили слуховете, че се случва нещо в отношенията между талантливата певица и екипа на Слави Трифонов. Крисия има договор с него до края на тази година и не е ясно дали той ще бъде продължен. Вече има предположения, че спирането на телевизионните изяви на Крисия е ясен знак, че тя повече няма да е свързана професионално със Слави.

Професионалните крахове не й пречат да се изявява в социалните мрежи, където напук на негативните коментари се изявява като принцеса и дори си има замък.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене