Те топят снега в Пьонгчанг

В апогея на олимпийските игри се разгоря ожесточена дискусия в социалните мрежи коя е най-секси атлетката в Пьонгчанг. Задочната битка е повече от оспорвана, а представители в нея има от целия свят. Предлагаме ви фаворитките на феновете, а вие сами изберете вашата любимка!

Линдзи Вон

Вон обича лятото  Снимка: Спортс Илюстрейтед
Вон обича лятото Снимка: Спортс Илюстрейтед

Линдзи Вон е най-сниманата олимпийка от зимните спортове. Звездата в алпийските ски има безброй титли, но и също толкова мъжки завоевания. Най-известното е голф шампионът Тайгър Уудс, известен като ненаситен сексуален палавник. Красавицата се раздели с последното си гадже - треньора по американски футбол Кинън Смит, и в момента е сингъл. Вон има апартамент в Банско, така че някой ден може да осъмне с някой пирински юнак в леглото.

Кайлани Крейн

Крейн  представи днес своята програма  Снимка: Инстаграм
Крейн представи днес своята програма Снимка: Инстаграм

19-годишната красавица Кайлани Крейн ще излезе на леда рано тази сутрин, за да покаже своето съчетание във фигурното пързаляне. Австралийката има доста медали от международни турнири, но все още е далеч от големи успехи. Тя беше в София през 2014-а за световното първенство при девойките. Още тогава феновете забелязаха неустоимия чар на миньончето.

Медисън Чок

Медисън притежава невероятно тяло  Снимка: Инстаграм
Медисън притежава невероятно тяло Снимка: Инстаграм

Екзотичните азиатски черти на Медисън Чок хванаха окото на всички ценители. Американската фигуристка има щастлива връзка със своя партньор на леда Ивън Бейтс.

Те участваха при танцувалните двойки и се класираха на девето място.

Леа Буард

Буард отпразнува с чаша вино участието в Пьонгчанг
Буард отпразнува с чаша вино участието в Пьонгчанг

Леа Буард няма страх от опасната дисциплина в ските свободен стил - бабуни. Винаги усмихнатата германка се превърна в любимка на фотографите по време на олимпиадата. За лош късмет нейните умения не й достигнаха да направи нещо голямо. Тя финишира 15-а в квалификациите.

Джейми Андерсън

Андерсън е гадже с колегата Тайлър Никълсън
Андерсън е гадже с колегата Тайлър Никълсън

Джейми Андерсън влезе в историята със своята втора олимпийска титла в слоупстайла. Американската сноубордистка е тотален доминатор в дисциплината. В личния живот красавицата си има половинка. Това е канадският сноубордист Тайлър Никълсън.

Ана Гасер

Гасер ще стартира в четвъртък
Гасер ще стартира в четвъртък

Австрийската сноубордистка Ана Гасер се състезава в слоупстайла и Биг Еъра. Тя е световна шампионка във втората дисциплина, където ще търси и олимпийски триумф в четвъртък. Красавицата не успя при първия си старт в слоупстайла, където силни ветрове попречиха за по-добро представяне.

Александра Жекова

Винаги усмихнатата Александра Жекова има близо 30 000 последователи в инстаграм. Българката редовно е канена за фотосесии от родни списания. Сноубордистката не успя да сбъдне своята мечта за медал в Пьонгчанг, но се представи повече от достойно с шестото място в бордъркроса.

Доротея Вирер

Жекова остана шеста на олимпиадата
Жекова остана шеста на олимпиадата

Чаровната Доротея Вирер е една от големите звезди в женския биатлон. 27-годишната италианка омагьосва с магическите си очи. Тя има медали от олимпиади и световни първенства. През 2015-а Вирер се омъжи за своя дългогодишен партньор Стефано Корадини.

Линдзи Джакобелис

Вирер винаги е усмихната
Вирер винаги е усмихната

Легендата в сноуборда Линдзи Джакобелис винаги присъства в класациите за красиви спортистки. Конкурентката на Александра Жекова е сред най-декорираните състезателки на зимни олимпиади. Тя имаше страхотен малшанс да остане четвърта в Пьонгчанг, като само три хилядни от секундата я разделиха от бронза. Гаджето на Линдзи е брокерът на имоти Адам Бакедал.

Страницата подготви Борис Крумов

Джакобелис е известна със своите руси къдрици
Джакобелис е известна със своите руси къдрици
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене