Кириус с поредна моделка

Янте знае как да впечатли един мъж Снимки: Инстаграм, лични профили

Вратарят на "Ливърпул" Лорис Кириус е на път да сложи в малкия си джоб най-големите плейбои в английския футбол. След като доскоро излизаше с моделката Памела Рейф, сега той я замени с колежката й Янте Роуз.

Германецът и манекенката бяха изловени да пазаруват заедно в Чешир, където е имението на стража на "мърсисайдци". Двамата обиколиха магазина, а след това си тръгнаха с колата на Кириус.

Памела топлеше леглото на вратаря доскоро
Памела топлеше леглото на вратаря доскоро

26-годишната блондинка е известен модел на бельо. Била е на кориците на някои от най-популярните световни списания, сред които и GQ. Освен това се снима в клипа на Оли Марс "Опакован". През 2015 година Роуз имаше връзка със сина на Джордж Бест - Калъм. Двамата бяха заедно около 9 месеца. Разделиха се, след като плейбоят се насочи към поредната си нова забивка.

Кириус явно си пада по манекенки. Янте е третата моделка, която топли леглото му. Преди това той имаше връзки с Памела Рейф, с която беше доскоро

Снимки на Кириус с Янте можете да видите тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене