Моуриньо: Не искам да чувам за Погба!

Моуриньо дава наставления на Погба, преди да го пусне на терена

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо не иска да чува никакви въпроси за една от звездите си Пол Погба. Между двамата избухна конфликт преди няколко дни. Французинът е недоволен от позицията, на която е използван. Португалският специалист го остави резерва в първия осминафинален мач срещу "Севиля" от Шампионската лига. Срещата в Испания завърши без голове, а Погба трябваше да се появи на терена принудително още в 17-ата минута заради контузия на Андер Ерера.
"Преди мача ми бяха зададени три въпроса за Пол Погба, а той дори не беше в стартовия състав. Това е странно. Уважавам ви, но ако бях на ваше място, щях да попитам мениджъра на "Манчестър Юнайтед" дали е съгласен, че Скот Мактоминей изигра фантастичен мач. И отговорът би бил положителен, той изглеждаше като опитен футболист със страхотна зрялост и тактически познания. С отговорност в играта, добър в контрола на топката и добър в пресирането. Направи всичко като по учебник. Избраният от мен вариант на халфовата линия започна отлично мача, затова на Пол му се наложи да се постарае повече след принудителното си влизане", коментира Моуриньо. Португалецът защити дефанзивната си тактика. Домакините от "Севиля" отправиха цели 25 удара срещу само 6 за "червените дяволи".
"Мачът беше равностоен. Статистиката след мача е такава, каквато е. Понякога имаш 15 удара, но пък 13 от тях са само удари за статистиката, както ги наричам аз. Резултатът отговаря на показаното. Равенство с голове на реванша ще ни изхвърли от Шампионската лига, затова трябва задължително да спечелим. Очертава се сложен сблъсък. "Олд Трафорд" има нужда от големи европейски мачове", отсече Жозе.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене